2019 bütçesi fazla verdi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Çayırova Belediyesi’nin “bütçede  tasarruf” politikası meyvesini verdi

Çayırova Belediyesi’nin 2019 yılı mali disiplin tablosu kendini gösterdi. Bu politika sayesinde belediye bütçesi geçen yıl 19 milyon TL’lik tasarruf elde etti.

Çayırova Belediyesi’nin 2019 yılı bütçesi 19 milyon fazla verdi. Tasarrufa büyük önem veren, belediye kaynaklarını etkin ve verimli bir şekilde Çayırova halkının hizmetine sunan Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin yönetim tarzı 2019 yılı bütçesinde de kendini gösterdi.

19 MİLYON TL’LİK TASARRUF
Çayırova Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantısının ikinci oturumda 2019 yılı Gelir-Gider Kesin hesapları görüşerek karara bağlandı. 2019 yılı geliri 132 milyon 666 lira , gider ise 113 milyon 030 TL olarak kabul edildi. Bütçe kalemlerinin tek tek okunarak oylandığı toplantıda CHP grubu adına söz alan Meclis Üyesi Muharrem Gökçe’nin, özel kalem müdürlüğünün bütçesi üzerinden algı yapmaya çalışmasına Başkan Çiftçi’ den sert cevap geldi.CHP’nin algı yapmaya devam ettiğini belirten Başkan Çiftçi, toplumun gerçekleri bildiğini ve gördüğünü söyledi. Gökçe’nin konuşmasında “peşkeş” tabirine Çiftçi “ Yargıya gitmezseniz müfterisiniz. Bağış bu kurumun kasasına girdi. Bütçede her şeyin bir izahatı var.” dedi. Özel kalem bütçesiyle ilgili eleştirilere sert tonda cevap veren Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi,” Algıyla siyaset yapıyorsunuz. Doğru bilgiler verin. Özel kalemin gayri resmi ve imtiyazlı bir harcaması yok, olmayacakta. Burada personel giderleri de var.” ifadesini kullandı.
“YİĞİDİ ÖLDÜRÜN HAKKINI VERİN”
Bütçenin fazla verdiğini ifade eden Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, “Yüksek oranda borç ödedik. Kimseyi mağdur etmedik, etmeyeceğiz. Yiğidi öldürün ama hakkını verin. Teşekkür etmeyi de bilin” şeklinde konuştu. Devamı 5’te

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
2019 bütçesi fazla verdi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!