Çayırova’da 99. yıldönümü programı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Çayırova’da İstiklal Marşı’nın Kabulü Kutlandı, Milli Şair Akif Anıldı

 

İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma günü etkinlikleri kapsamında Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde Mehmet Akif İlkokulu tarafından bir tören düzenlendi.

 

Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Belediye Başkan Yardımcısı Kenan Tuzcu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz, kaymakamlık daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrencilerin katılımı ile düzenlenen tören Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Günün anlam ve öneminin belirtildiği konuşmaların yapıldığı programda öğrenciler ve öğretmenlerin de dahil olduğu etkinlikler gerçekleştirildi.

 

Çocukların ve öğretmenlerinin İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy ile ilgili sergilemiş olduğu birbirinden anlamlı tiyatro sahneleri katılımcılar tarafından büyük bir ilgi ile izlendi. İstiklal şairi Mehmet Akif Ersoy’un İstiklal Marşı’nı ne şartlarda yazdığını ve o dönem yaşanan büyük mücadelelerin sahnelendirildiği tiyatronun ardından İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çayırova’da 99. yıldönümü programı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!