Ellibeş, Kocaeli’yle bakın nasıl bayramlaştı?

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, video konferans yoluyla yüzlerce teşkilat mensubuyla buluştukları bayramlaşma programında gündemle ilgili önemli mesajlar verdi.
ÜÇ AYRI BAYRAMLAŞMA PROGRAMI
AK Parti’de bayramlaşma programı pandemi nedeniyle video konferansla yapıldı. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, video konferans yoluyla yüzlerce teşkilat mensubuna ulaştıklarını belirterek, “Dileğimiz pandemi sürecinin sona erip, eskiden olduğu gibi yine yüz yüze bayramlaşmaların olması. Ancak risk ortadan kalkana kadar bu şekilde tedbiri elden bırakmadan bayramlaşmalarımızı yapacağız. Çok şükür video konferansla da olsa, teşkilatımızın yüksek katılımı bizleri mutlu etti” dedi. Başkan Ellibeş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki il başkanlıkları teşkilat bayramlaşması, il bayramlaşması ve ilçe bayramlaşması sonrası yaptığı açıklamada gündeme ilişkin önemli mesajlar da verdi:
BÜYÜK BİR KALKINMA
HAMLESİ İÇİNDEYİZ
“Türkiye Cumhuriyeti’nde kurucu iradeden sonra en büyük kalkınma hamlesi içindeyiz. Özellikle Cumhurbaşkanımızın ifadeleriyle Cumhuriyetimizin 100.yılı olan 2023’e her anlamda kalkınmış müreffeh bir Türkiye olarak girme hedeflerimiz var. Bu anlamda sağlıktan adalete, savunmadan çevre ve şehirciliğe, binlerce hizmeti halkımızla buluşturmaktayız. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin ikinci yılında yapılanları alt alta sıraladığınızda sayfalar almıyor. Bizler de gittiğimiz her yerde bunları anlatıyoruz. Normalleşme süreci başladığı 11 Mayıs’tan bu yana maske, mesafe ve temizlik kuralına uyarak sürekli sahadayız. Hafta sonu katıldığımız cemiyetleri saymazsak Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız, Milletvekillerimiz, İlçe Başkanlarımız ve İlçe Belediye Başkanlarımızla 700’e yakın program icra ettik. Bir yılını dolduran belediyelerimizde seçim beyannamelerimizle ilgili her hafta değerlendirme toplantılarına başladık. Bu süreçte kadın ve gençlik kolları atamalarımız da gerçekleşti. Milletimizle aramızdaki gönül bağını bütün teşkilatımızla çok çalışarak koparmadık. Teşkilatlarımız özellikle sosyal medyada karalama ve iftira kampanyalarına karşı hakikati anlatmaktan geri durmasın. Devletimiz güçlü. Her türlü ekonomik saldırıya rağmen, dünya krizlerle boğuşurken vatandaşının dimdik yanında. Sağlıktan, sosyal yardımlara her türlü konuda vatandaşını destekliyor. Milletimizi karamsarlığa sürüklemek isteyen, kaos ve krizden beslenenlere karşı bizler daima hakikatı konuşmayı sürdüreceğiz.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ellibeş, Kocaeli’yle bakın nasıl bayramlaştı?

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!