Tiryakioğlu’ndan önemli itiraf….

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Tiryakioğlu: “Nazilli maçını unutamadım”

  1. Lig’deki temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği’nin 22 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Nebi Tiryakioğlu, bu sezon oynadıkları ve lider oldukları Nazilli maçını unutamadığını ifade etti.

TFF 3. Lig sayfasıyla bir röportaj gerçekleştiren Tiryakioğlu,  25 maçta attığı 5 golle takımdaki dikkat çeken  isimlerinden biri oldu. Başarılı oyuncu, sosyal medyada binlerce takipçisi olan TFF 3.Lig sayfasıyla gerçekleştirdiği mini röportajda kendisi ile ilgili bilinmeyenleri anlattı. Kariyerinin en unutulmaz maçının bu sezonun ilk yarısında kazanarak liderlik koltuğuna oturdukları Nazilli Belediyespor karşılaşmasını belirten Tiryakioğlu, çalıştığı en iyi teknik direktörün ise Özgür Vurur olduğunu kaydetti.

Hollanda doğumlu olan ve futbola burada başlayan genç oyuncu, çalıştığı en iyi forvet oyuncusunun Hollanda beraber forma giydiği Smally’iolduğunu söyledi. Röportajın geri kalan bölümünde ise şunları söyledi ; “Birlikte oynadığım en iyi defans oyuncusu Sefa Kurt. En çok etkilendiğim stadyum ise Katwijk oldu. Şuan ki takımızda en çok konuşan isim tabii ki Çağrı Oğuz. Takımın en cimrisi ise ağabeyim dediğim Salih Seyis. Bir lakabım ise yok. Kendime idol olarak belirlediği ise şu an Hollanda ve Dünya futbolunun önemli isimlerinden Hakim Ziyech” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Tiryakioğlu’ndan önemli itiraf….

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!