Merkez Prime hasta kabülüne başlıyor

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Özel Merkez Prime Hastanesi 15 Haziran tarihinde hasta kabulüne başlayacak. Sağlık sektörünün öncü isimlerinden olan Dr. Hakan Höbek, bugün Mutlukent’te Merkez Prime Hastanesi ile ilgili bilgi verdi.

Höbek, hem teknik donanım hem de kadro olarak en üst düzeyde sağlık hizmeti sunacaklarını söyledi.

Özellikle göz, kalp-damar ve onkolojik ameliyatlar konusunda Gebzeli hastaların İstanbul’a gitmesine gerek kalmayacağını vurgulayan Höbek, “Buraya dışarıdan hasta gelecek, sağlık turizmi için de hazırlıklarımızı tamamladık. Hastanemizin çatı kısmında hem acil hem de sağlık turizmi açısından helikopter pisti hazırladık” dedi.

Mutlukent’te Merkez Prime Hastanesi’nin 27 bin metrekarede 14 katı bulunan hastanede 150 yatak kapasitesi bulunuyor. 60 poliklinik bulunan binada 1,5 Tesla Mr Cihazı ile ileri teknoloji kullanıldı. Başlı başına bir göz hastanesi olabilecek göz polikliniği bulunan hastanede 7 ameliyathane ve 1.400 m2 spa wellness-fitness alanı var.

SİGARA İÇMİYORLAR

Höbek hastanenin teknolojik özellikleri kadar, hastane kadrosuna kattığı her isimle tek tek yakından ilgilendi. Höbek, hastane kadrosuna kattığı isimlerin özellikle sigara içmemesine dikkat etti. Hastane kadrosundaki her isimin sigara içmediğini belirten Dr. Höbek Merkez Prime Hastanesi’nin Gebze’yi ileri taşıyacağını söyledi.

1 AMELİYATHANE KADINLAR İÇİN

27 bin metrekare kapalı alana sahip hastanede 150 yatak kapasitesi ve 7 ameliyathane bulunduğunu kaydeden Höbek, “Ameliyathanemizin birisini kadın hastalarımızın tercihlerine göre kadın doktor ve personelin olacağı şekilde ayırdık. Elbette doktorları cinsiyetine göre ayırmıyoruz ancak özellikle kadın hastalarımızın bu yöndeki mahremiyet ve tercihlerine de saygı duyulmalı. Hastanemizde ayrıca fizik tedavi, SPA ve spor alanları da bulunmaktadır. Tüm mimari tasarımını ben ve ekibimle birlikte gerçekleştirdik” dedi.

2002 yılında kurulan Özel Gebze Merkez Hastanesi’nin ikinci yatırımı olan yeni hastanede 60 hekim ve 400 personel hizmet vereceğini belirten Doktor Hakan Höbek, “Biz 2002 yılında kurduğumuz Merkez Hastanesi’nde gerçekten potansiyelimiz üst seviyedeydi. Hasta yoğunluğu çok oldu ve hastane binamız yetersiz kalmaya başladı. Biz yeni hedefler belirlemeliydik. Bölgemiz sanayinin kalbi ve Kocaeli’de bulunduğu için gerçekten potansiyelimiz çok yüksek. Sağlık sektöründe bu bölgede sağlık turizmleri eksik. Bu bölgede spesifik bir şeylerin yapılmasını gerek gördük. Hem Gebze’yi hem de Kocaeli’yi tanıtacağız. Bizim övündüğümüz asıl kaynak teknolojik hizmetlerimiz” dedi.

BAŞHEKİM HÜRCAN ALPAY

Özel Gebze Merkez Prime hastanesinin yönetim kadrosunda ise tanıdık isimler göze çarpıyor. Hastanede CEO olarak Vahit Kurtuluş, Başhekim olarak ise Doktor İbrahim Altınkaynak yer alıyor. Gebze Fatih Devlet Hastanesinin eski Başhekimi Doktor Hürcan Alpay ise Özel Gebze Merkez hastanesinin Başhekimi olarak görev yapacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Merkez Prime hasta kabülüne başlıyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!