Çayırovalılar, İlçe başkanı Karahan’ı soruyor

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

AK Parti Çayırova İlçe Başkanlığı’da uzun süredir bir sessizlik hakim. Bunu ilçe teşkilatının sosyal medya hesaplarında dahi görmek mümkün. Zira, uzun süredir teşkilat çalışmalarına dair herhangi bir çalışmaya yer verildiği görülmüyor. Onun yerine AK Parti’nin başka teşkilatlarının çalışmalarına yer verildiği gözleniyor. Bu durumu gören Çayırova AK Parti’ye gönül veren Çayırovalılar ise “Herhalde teşkilatımız öteki teşkilat çalışmalarını örnek aldı” şeklinde bu durumu algılamaya çalışıyor.  Öte yandan bu durumla ilgili olarak Çayırova AK Parti’ye gönül vermiş olanlar  teşkilatlarının siyaset üretip üretmediğini dahi anlamaya çalışıyor.  Bu konuyla ilgili olarak siyasi kulislerde konuşulan iddialar ve düşünceler şöyle: “’Çayırova ilçemiz vekili olmadığı gibi İlçe başkanı düzeyinde de siyasette de çok şanssız’..”

Öte yandan bazı AK Partililer başkan Ekrem Karahan’ın hukuki olarak görevine devam ettiğin ancak fiili olarak devam edip etmediği konusunda bir varlık göremediklerini ileri sürmekte… Bu konudaki çekinceler ise şöyle : “Çayırova Ak Parti İlçe Başkanı Ekrem Karahan ile ilgili gün geçmiyor ki gazetemize telefon gelmesin, mail atılmasın…..”

ÇAYIROVALILAR SORUYOR: “NEREDE BAŞKAN KARAHAN?”

Öte yandan İlçe Teşkilatı’nın en son yapılan paylaşımla ilgili tarihin 16 Mayıs 2020 olduğu görülüyor. Bunun içeriği ise sağlık çalışanlarıyla ilgili yan yana çekilmiş fotoğraf… Bunun yanısıra geneldeki hesap hareketlilği genelde kaymakam, belediye  ya da AK Parti üst düzey yöneticilerine ait olan hizmet paylaşımı oluğu görülüyor.

“BAŞKAN KARAHAN NEDEN ÇİFTÇİ’NİN YANINDA DEĞİL?”

Öte yandan Bölge Haber’e konuşan Çayırovalılar başkan Çiftçi’nin daha çok çalıştığını ifade ediyor:

“Belediye Başkanımız Bünyamin Çiftçi  çoluğunu çocuğunu belki de günde bir saat göremiyor, vatandışının yanında bir bakıyoruz maske dağıtıyor bir bakıyoruz, yaşlılarla sohbette bir bakıyoruz çocuklarımızla parkta…Bunlar zor günler Ekrem Başkan Ak Parti İlçe Başkanlığını bırakacak olabilirsiniz ama şuan Başkansınız… Vatandaş gece gündüz kapısı açık bir Ak Parti istiyor tevazu istiyor… Peki ilçede olup bitenlere korona ile mücadelede sizi göremezsek, sağlıkçıların , eğitimcilerin yanında göremezsek, polislerin yanında göremezsek, halkın içinde sizi göremezsek nerede göreceğiz sosyal medya hesaplarınızda mı sadece? Bir de Cami İmamları vefa destek ekipleri olarak ateşini ölçerken vatandaşların, öğretmenler Cumhurbaşkanımızın hediyesini takdim ederken siz neredeydiniz sayın başkanım?”

ÇAYIROVALILAR: “BAŞKAN ÇİFTÇİ’NİN YANINDA GÖRMEK İSTERİZ”

Bölge Haber’e konuşan AK Parti Çayırova”ya gönül vermiş Çayırovalılar “Dost acı söyler sevgili Başkan, seçimleri beklemek istemiyorsan da Korona sürecinde Ak Partinin oyu artarken Çayırova da kan kaybının bir parçası olmasın. Çayırova’da belediye başkanımız Bünyamin Çiftçi arı gibi çalışıyor. Vefa gönül ekipleri çalışıyor. Oysa ki biz başkan Karahan’ımızı ne yazık ki bu tür çalışmalar içinde göremiyor.” şeklinde başkan Karahan’ın teşkilat konularında Çayırovalılara hizmet götürülmesi konusunda sahalarda  biraz daha fazla aktif olması beklentisi taşıdıklarını dile getiriyorlar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çayırovalılar, İlçe başkanı Karahan’ı soruyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!