Tahir Büyükakın

112 DEN ZİYARET

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

 

112 Komuta Kontrol Merkezinde görev yapan doktorlar Türk Sağlık Sen Kocaeli Şubesini ziyaret ettiler.
KOMUTA DOKTORLARINDAN ZİYARET
112 Komuta Kontrol Merkezinde görev yapan doktorlar Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı, Türkiye Kamu Sen Denetleme Kurulu Üyesi Ömer Çeker’i Şube Merkezinde ziyaret ettiler. Türk Sağlık Sen 112 Komuta Kontrol İş Yeri Temsilcisi Dr. Ahmet Murat Kazan, Dr. Koray Dursun, Dr. Hüseyin Ayduğan, Dr. Yavuz Kahraman’ın gerçekleştirmiş olduğu ziyarete doktorların çalışma hayatında yaşamış oldukları sorunlar ve sağlık sektöründeki güncel gelişmeler görüşüldü. Şube Başkanı Çeker ziyaret nedeniyle heyete teşekkür etti.

GÖRÜNMEZ KAHRAMANLAR
Şube Başkanı Çeker yapmış olduğu açıklamada; “112 Komuta Kontrol Merkezinde görev yapan aynı zamanda doktorluk mesleğini icra eden doktor arkadaşlarımızın İş Yeri Temsilcimiz Dr. Ahmet Murat Kazan ile birlikte sendikamızı ziyaret etmelerini önemsiyoruz. Kendilerinin özver ile 112 Acil Sağlık Hizmetlerinin ilimizde ile başarı yürütülmesindeki emekleri inkar edilemez. Komuta kontrol da görev yapanlar acil sağlık hizmetlerinin görünmez kahramanlarıdır. 112 Komuta Kontrol Merkezinde ve 112 Acil Sağlık Hizmetlerinde görev yapan çalışanların çözüm bekleyen ötelenmiş sorunları var. Sorunları öncelik sırasına göre çözülmeli, Sendika olarak da sorunların çözümünün takipçisi olacağız.” Dedi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
112 DEN ZİYARET

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!