Zeray İnşaat’tan ramazan yardımı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Koronavirüsün tüm dünyayı etkisi altına aldığı bugünlerde Zeray İnşaat firması ihtiyacı olan çalışanlarına ve diğer ihtiyaç sahibi vastandaşlara ulaştırılmak üzere 1200 koli gıda yardımı hazırlayarak dağıttı.

Firmadan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

‘Bir mum, diğer mumu tutuşturmakla ışığından bir şey kaybetmez’ demiş Hz. Mevlana İçinde bulunduğumuz zor şartlarda, insan olabilmenin en önemli göstergesidir elele vermek. Toplum içerisinde her kriz hissiyatı oluştuğunda daha fazla sorumluluk alma ihtiyacı duyduk, içinde bulunduğumuz sektöre ve halkımıza umut olabilmek için şantiyelerimize hiç ara vermedik, daha fazla yerel ve ulusal bazda reklam verdik ki umutları yeşertelim istedik, sorumluluğumuzda emek veren binlerce personelimize ve  tedarikçilerimiz ve aileleri ile birlikte onbinlerce insanın evinde aş olmak zorundaydık.

Bursa’da, Sakarya’da, Kocaeli’de  kimi sofra da tuz kimisinde ekmek olmak bir gururdu bizim için ve şimdi 5 yıllık planlarımızda ülkemizin önde gelen şehirlerinde ve bir çok ülke de başka sofralara umut olma hayallerimize her gün bir adım daha yaklaşmanın heyecanını yaşıyorduk hala yaşıyoruz ve yaşayacağız. Dünyayı esir altına almış olan salgın, tüm sektörleri etkilemiş olsa da öz gücümüz ve işimize olan inanç ve saygımız ile bugünde durmak, çalışanlarımızı eve gönderip umutsuzluğa kaptırmak yerine daha fazla personel sayısı ile şantiyelerimize ağırlık vermeyi seçtik. Personellerimizin tümü korona virüs ile ilgili eğitimlerden geçirildi. Tüm ofislerimizi ve  şantiyelerimizi bilim kurulunun verdiğini tavsiyeler neticesinde sık aralıklarla dezenfekte ettirip, her bir noktaya hijyen alanları oluşturduk. Ve yine ofisler ve şantiyelerimiz içerisinde iş güvenliği uzmanlarımız ve şirket doktorumuz kontrollerinde sağlık tedbirlerine uyarak üretmeyiİ seçmiş bulunduk.

Üretmeyi seçtik çünkü Memleketimiz mimari anlayışımıza ihtiyacı vardı ve hak ediyordu.
Üretmeyi seçtik çünkü Memleketimizin dönen ekonomik çarkında katkımız olmalıydı.
Üretmeyi seçtik çünkü daha fazla istihdam yaratmalıydık.
Üretmeyi seçtik çünkü yüzlerce burs alan öğrencimiz mağdur olmamalıydı ve memleketimizin aydınlık yüzünde katkımız olmalıydı.
Üretmeyi seçtik çünkü Anadolu’nun dört bir köşesinde kimsesizlerin kimi olmalıydık.
Üretmeyi seçtik çünkü inşaat bizim mesleğimiz öz işimizdi.
Bu zorlu günlerde etrafımızda ki çeşitli kurum ve kuruluşların yardım çağrılarına sessiz kalamadık, kalamazdık. Gücümüzün yettiğince insanlarımızın yanında olmaya çalıştık.
Son iki aylık dönemde bir kişiyi dahi işten çıkarmadık, bunun yerine yüzlerce yurttaşımızı iş sahibi yaptık.
Bize böylesine gururu yaşatan, bu dayanışmada rızkı veren Allah’tır zihniyeti ile binlerce çalışanımıza rızık vermede bizi vesile kılan rabbimize şükran göstergemiz olan mübarek Ramazan ayında gıda kolilerimizi personelimiz ve tespit ettiğimiz ihtiyaç sahiplerine ulaştırarak binlerce kişinin sofralarına umut olduk.

Kardeşliğin ve dayanışmanın önemini iliklerimize kadar hissettiğimiz şu günlerde, Zeray ailesi çatısı altında mücadele veren tüm personellerimize teşekkür ederiz.
Vatanını en çok seven işini en iyi yapandır.
Güven İnşaa etmeye devam edeceğiz.
Bu günler geride kaldığında hedeflerimizin bir gün bile gerisinde kalmayacağımız inancı ile umutsuzluğu değil umudu, karanlığı değil aydınlığı, sırt çevirmeyi değil kardeşliği ve dayanışmayı seçtik. 
Aynı zamanda gecesini gündüzüne katarak, aileleri ve çocuklarından ayrı kalarak bir asker misali cephenin en önünde savaşan sağlık çalışanlarımıza şükranlarımızı sunar. Zeray İnşaat adına her birine teşekkür ederiz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Zeray İnşaat’tan ramazan yardımı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!