Kılçdaroğlu geliyor

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yarın Kocaeli’de gerçekleştireceği programı belli oldu. CHP Kocaeli İl Başkanlığı’nın yaptığı bildirime göre. Genel Başkan Kılıçdaroğlu ilk olarak sabah 09.30’da Darıca’daki Hegsagone Otel’de, Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayırova ilçelerinden katılacak olan kanaat önderleri ile bir araya gelerek Kocaeli’nin sorunlarını ve temsilcilerin taleplerini dinleyecek.

İLK DURAK DARICA

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu Darıca’daki programın ardından saat 12.30’da Hereke İskele Mevkii’ndeki esnafları ziyaret edecek. Kılıçdaroğlu 13.00’da ise Hereke Sahili’nden tekne ile Karamürsel istikametine doğru yöre balıkçılarıyla açılarak hem müsilaj incelemesi yapacak hem de sorunlarını dinleyecek. Saat 14.00’da ise Karamürsel Kültür Merkezi’nde bölgenin kanaat önderleri ile buluşarak taleplerini dinleyecek. Genel başkan programların ardından kendisine Kocaeli ilgili iletilen tüm talepleri Türkiye’nin gündemine taşıyacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kılçdaroğlu geliyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!