“50 BİN DARICALI GELİR KAPINIZA DAYANIRIZ”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

PALGAZ’I KİM KORUYOR?

Palgaz Darıca şubesinin kapatılma kararına en sert tepkiyi Darıca Ardahanlılar Dernek Başkanı Bülent Işık verdi.

Doğalgaz dağıtım firması PALGAZ’ın dokunulmazlığına tepki gösteren Darıca Ardahan il Dernek Başkanı Bülent Işık, firmanın Darıca ve Cayırova şubelerini kapatma kararına sert tepki gösterdi. Palgaz, geçtiğimiz ay aldığı karar ile Darıca ve Çayırova ilçesindeki şubelerini kapattı. Geçtiğimiz yıl Çayırova şubelerini hiçbir gerekçe göstermeden kapatan PALGAZ, temmuz 2020 tarihinde de Darıca şubesini kapattı.

” GELİR KAPINIZA DAYANIRIZ”

Bu duruma sert tepki gösteren Ardahanlılar Dernek Başkanı Bülent Işık yaptığı açıklama da “ Türkiye’de 32 ilden büyük bir ilçede , 200 bin nüfuslu bir kentte Doğalgaz şirketinin şubesini kapatması demek bu kentte görev yapan, siyaset yapan tek bir kişinin dahi görevini yapamıyor olması demektir. Yaz aylarının sonundayız. Önümüz sonbahar ve kış. Taşınanlar, ilçemize yeni yerleşenler , mectu aboneler en küçük bir işlem için Gebze’de 200 metrekare yere gitmek zorunda bırakılıyor. Ve bu konuya hiç kimse sesini çıkarmıyor. Kim koruyor bu PALGAZ’ı? Kim bu şirketleri dokunulmaz kılıyor. Bu bölgenin bu ilçenin milletvekilleri ne işe yarar? Enerji bakanının kapısına dayanıp neaden gerekeni söylemezler? Bu kentte mesai saatlerinde 350 bin nüfus var. Pandemi süreci anormal şekilde sürüyor. İnsanları kış aylarında neden bu duruma düşüyorlar. Kimse neden elini masaya vurup, Hayır kardeşim Darıca’da şubeyi kapatamazsınız diyemiyor? Darıca kimin üvey evladı? Palgaz kendini ne sanıyor? Biz yüksek sesle tekrar ediyoruz. PALGAZ kapattığı şubeyi derhal vakit geçirmeden açarak DARICA halkını mağdur etmekten vazgeçmeli. Milleti zaten pandemi faturaları ile soyup soğana çevirdiniz. Milletin durumu var mı? Çalışıyor mu? İşsiz mi? Diye düşünmeden bir fatura geçti mi gazı kapatıyorsunuz. Şimdi de “ MECBURSUNUZ GEBZE’YE GELECEKSİNİZ” diyorsunuz. Kimse size ses etmiyor.Yok öyle yağma. Darıca şubesini açmak Palgaz yönetiminin bu halka borcu ve görevidir. Sayın Enerji bakanı bölge milletvekilleri de bu duruma derhal el koymalıdır. Darıca ilçesine şube açmak zorundasınız. Arkanızda kim var bilmiyoruz ama şube açılmaz ise 50 bin Darıca’lı ile gelir kapınıza dayanırız” diyerek Palgaz yönetimini kararını gözden geçirmesi yönünde uyardı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
“50 BİN DARICALI GELİR KAPINIZA DAYANIRIZ”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!