8. Bilim ve Teknoloji Günleri, “Değişim” ile yine Ses Getirdi!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

IEEE GTÜ Öğrenci Topluluğu tarafından, 16-17-18 Mart tarihlerinde online olarak gerçekleşen bölgenin en prestiji, en kapsamlı, en büyük öğrenci etkinliği 8. BTG, 21 konuk, 15 sponsor, 55 kişilik çalışan ekip ve 5000+ kişinin katılımıyla gerçekleşti.
İlk gün açılış konuşmalarında GTÜ Rektörü Prof. Dr. M. Hasan Aslan ve Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler yer aldı.
SAVUNMA SANAYİ’DE DEĞİŞİM VE DEĞİŞİM YÖNETİMİ KONUŞULDU!

1. oturumda ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı & Genel Müdürü Prof.Dr. Haluk Görgün moderatörlüğünde, STM Genel Müdürü Özgür Güleryüz ve Roketsan Genel Müdürü Murat İkinci katılımıyla ‘Değişim ve Değişim Yönetimi’ konulu panel gerçekleştirildi.
YAPAY ZEKA, PERAKENDE, SİBER GÜVENLİK, YAZILIM, TECRÜBE!
2. oturumda UiPath Avrupa Başkan Yardımcısı Tansu Yeğen bizlerle birlikte olup, Yapay Zeka ile şekillenen Covid-19 sonrası dönemi anlattı. Günün devamında, Deloitte Risk Advisory Director Aykut Koltuk, değişimin siber güvenlik boyutu, LC WAIKIKI Genel Müdür Yardımcısı Ömer Barbaros Yiş ‘1980’lerden Günümüze Keyifli Bir Yolculuk’ sunumu, Kale Grubu Genel Müdürü Selim Erol Kale Kalıp’taki değişimlerden ve kendi kariyerindenden bahsetti. 6. ve günün son oturumunda Logo Yazılım CEO’su Mehmet Buğra Koyuncu bizlerle birlikteydi.

HAVACILIK, PAZARLAMA, SAĞLIK, TEKNOLOJİ’DE DEĞİŞİM KONUŞULDU!
2. gün açılışı TAV Esenboğa Havalimanı Genel Müdürü Nuray Demirer bizlere Pandeminin havacılığa etkisini anlattı. 2. oturumda xCMO Girişimci, Pazarlama ve Marka Danışmanı Tunç Berkman ile soru cevap şeklinde interaktif bir oturum gerçekleştirdik. 3. Oturumda Abdiibrahim Pazarlama ve Satış Grup Başkanı Dr.Oğuz Mülazımoğlu Megatrendler, İş dünyasının yeni kasırgalarını bizlere anlattı. 4. Oturumda Anadolu Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Abacı Teknolojinin Sigortacılığı Nasıl Değiştirdiğini açıkladı. 5. Oturum Koç Sistem Genel Müdürü Mehmet Ali Akarca “Olmak ve Zaman” sunumuyla teknoloji dünyasındaki değişimleri ve tavsiyelerini anlattı. 6. Oturumda Monster Notebook CEO İlhan Yılmaz Canavarın Dünyaya Açılan Hikayesi’ni anlattı. 7.ve son oturumda Yıldız Holding Vice President Business Solutions Nazım Efe ‘Yerelden Globale Değişime Liderlik’sunumu ile günü tamamladı.

FİNANS, E-TİCARET, SOSYAL MEDYA, DİJİTAL DÖNÜŞÜM, ÇOK KANALLILIK’TA DEĞİŞİM İLE SON BULDU!
3. Güne 18 Mart Çanakkale şehitlerini anarak başlayan etkinlikte, Tüpraş CFO’su Doğan Korkmaz ile devam edildi. Korkmaz, Türkiye’nin en büyük Sanayi Kuruluşu Tüpraş’ın Koç Holding bünyesinde geçmişten geleceğe doğru dönüşümünü anlattı. 2. Oturumda Alibaba.com Türkiye, Almanya ve İngiltere Pazar Lideri Cüneyt Erpolat, Dijtalleşen Dünya’da Trendler ve Değişim içerikli sunum gerçekleştirildi. 3.Oturumda ShiftDelete kurucu & CEO’su Hakkı Alkan ile kariyer yolculuğu ve seyircilerimizden gelen sorular ile soru cevap gerçekleştirildi. 4. oturumda Coca Cola İçecek CIDO’su Leyla Deliç ile Kadın’ın iş hayatındaki yerinden, Pandemi’nin dijital dönüşümünden bahseden interaktif bir sunum gerçekleştirdi. 5. oturumda MediaMarkt Pazarlama, Kurumsal İletişim ve e-Ticaret Direktörü Çağanur Atay Uçtu bizlere çok kanallı pazarlama stratejisinde yeni dengeleri anlattı. 6. ve son oturumda Kibar Holding Dijitalleşme ve Satın Alma Bölüm Başkanı Metin Erhan katıldı.
ÖĞRENCİLER FARK YARATTI!
Haziran ayından beri çalıştıklarını söyleyen IEEE GTÜ öğrencileri; 21 konuk, 15 sponsor, 55 kişilik çalışan ekibi ile 5000’den fazla kişiyi ağırladı. İstanbul’un birçok bölgesinde afişlerini metro, tramvay ve Kocaeli’de 150 otobüste afişlerini sergileyen topluluk, bölgenin en ses getiren etkinliğini yapmayı başardılar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
8. Bilim ve Teknoloji Günleri, “Değişim” ile yine Ses Getirdi!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!