ACAY’DAN TAZİYE MESAJI…

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Av.Ufuk Acay, yayımladığı yazılı mesajında şunları söyledi; Kim hangi hainliği yaparsa yapsın, Türk milletini güvenliğinden, egemenliğinden mahrum bırakamayacak, eninde sonunda hüsrana uğrayacaktır. Terörü durdurmak, Türkiye’ ye yönelik tehditlere son vermek üzere İdlip ’te bulunan kahraman askerlerimize yapılan hain saldırı sonucu çok sayıda Mehmetçiğimizin şehit düşmesi ve çok sayıda kardeşimizin de yaralanması ülke olarak bizleri derinden üzmüştür. Kim hangi hainliği yaparsa yapsın, Türk milletini güvenliğinden, egemenliğinden mahrum bırakamayacak, eninde sonunda hüsrana uğrayacaktır.

 

 

Milli güvenliği sağlamak üzere İdlib ’de görev yapan kahraman askerlerimize yönelik gerçekleştirilen menfur saldırı sebebiyle, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde Güvenlik Zirvesi’nin gerçekleştirildiğini aktaran Başkan  Acay, “ Zirvede, Esed rejiminin yüz binlerce Suriyelinin ölümünden sorumlu olduğu vurgulanarak, namlusunu, Türkiye Cumhuriyeti’nin hak ve menfaatlerini korumak üzere görev yapan askerlerimize doğrultan gayrimeşru rejime misliyle mukabele edilmesi kararlaştırılmıştır. Geçmişte Ruanda, Bosna Hersek’te yaşananların bugün İdlib ’de tekrarlanmasına seyirci kalınamaz, kalınmayacaktır. Suriye sahasında devam eden faaliyetlerimiz, bayrağımıza uzatılan eller kırılana dek sürecektir. Unutulmamalıdır ki şehitlerimizin kanı hiçbir zaman yerde bırakılmamış, bundan sonra da bırakılmayacaktır. Ülkemizin bekası için şehadet şerbeti içen şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve asil milletimize baş sağlığı ve sabır, yarılarımıza da acil şifalar dilerim. Rabbim tüm güvenlik güçlerimizi her türlü felaketten korusun” dedi.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ACAY’DAN TAZİYE MESAJI…

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!