Tahir Büyükakın

Aksu Çayırovalıyı dinledi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Çayırova Emek Mahallesinde esnafları ziyaret eden Saadet Partisi Çayırova ilçe başkanı Yusuf Aksu ve İl yönetim kurulu üyesi Ali Atmaca, vatandaşları dinlediler. Saadet Partisi Kocaeli il yönetimi tarafından başlatılan ‘vatandaş ne diyor’ adlı çalışma kapsamında her hafta Kocaeli genelinde ziyaretler yapılıyor. Bu çalışma kapsamında Çayırova da Emek Mahallesi esnaflarını ziyaret eden Saadet Partisi Çayırova ilçe başkanı Yusuf Aksu ve il yönetim kurulu üyesi Ali Atmaca, esnafları ziyaret etti ve sokakta vatandaşla sohbet ederek sıkıntılarını dinlediler.

AKSU; ORASI VATANDAŞI İNGİLENDİRİYOR

Genel bir değerlendirme yapan Aksu ‘vatandaşımız tüm Dünyayı etkisi altına alan salgınla mücadele ederken bir yandan da derin bir ekonomik krizle mücadele etmek zorunda kalıyor’ dedi. Aksu şunları ekledi. Sorumluların ‘orası beni ilgilendirmiyor. Hiç bakmıyorum’ dedikleri ekonomik veriler maalesef vatandaşı çok derinden ilgilendiriyor. Uzun yıllardır yanlış uygulanan ekonomi politikalarının sonucunda geldiğimiz nokta üzüntü verici bir durumdur. Esnaflarımızı ve vatandaşlarımızı dinlediğimizde görüyoruz ki artık insanlarımız ümidini de kaybetme noktasına gelmiş. İnşallah yöneticilerimiz bir an önce faiz, rant ve beton ekonomisinden üretim ekonomisine geçiş yaparlar, çünkü tek çözüm yolu budur’ dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Aksu Çayırovalıyı dinledi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!