ALKAN, GÜLEN VE BIYIK’A TEŞEKKÜR ETTİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

A sporda Süper ligin gündemini, transfer dosyasını masaya yatıran programa bu kez Darıca GB kulübünün teknik adamı olarak davet edilen Ender Alkan, kulüp başkanı Arif Gülen’e ve Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a teşekkür etti.

DARICA GB 4 BÜYÜKLERLE GÜNDEMDE

Yeni sezon hazırlıklarını günde çift idman yaparak hazırlanan Darıca GB AŞ’de hareketli günler yaşanıyor. Vizyonunu genişleten sarı-yeşilli ekipte yeni teknik direktörü Ender Alkan ile çıta atlayan temsilcimiz Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor, Fenerbahçe ve süper lig ekiplerinin konuşulduğu programda gündem olmaya devam ediyor. Daha önce a spor da yorumcu olarak görev alan Ender Alkan bu kez Darıca GB teknik direktörü olarak konuk oldu. Uzun uzadıya Darıca GB’nin konuşulduğu programa bölgemiz sporu adına sevindirici bir durum olarak değerlendirildi.

ALKAN: 86 YILLIK CAMİAYA SAHİP ÇIKANLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Darıca GB teknik direktörü olarak aspor’a konuk olan Ender Alkan “Daha önce formasını da giyme şansı bulduğum Darıca GB camiası çok nezih, çok köklü bir kulüp. Tarihi başarılarla dolu bir camianın daha iki sezon öncesine kadar kamp masraflarının ödenmemesi nedeni ile büyük sıkıntılar yaşaması, sahaya yedek oyuncusu olmadan çıkması üzüntü vericiydi. Bu kara tabloyu kurumsal bir yapı ve anlayış içerisinde çok kısa sürede sonlandıran başta kulüp başkanı Arif Gülen olmak üzere emeği geçen herkesi kutluyorum, bir spor insanı olarak teşekkür ediyorum. Darıca yerleşim olarak bölgemizin şirin bir tatil beldesi. Bu camiada teknik adamlık yapmaktan dolayı kendimi çok şanslı buluyorum. Aynı şekilde kulübün tesisleşme anlamında destek sunan belediye başkanımız Muzaffer Bıyık’a teşekkür ediyorum. İnşallah en kısa zamanda kendilerini de ziyarette bulunacağım” dedi.

ALT YAPIDAN 12 OYUNCU İLE ÇALIŞIYORUZ

Alkan “Darıca ve bölgesi futbolcu potansiyeli olarak inanılmaz bir cevhere sahip. Alt yapımızdan 12 genç pırıl pırıl yıldız adayını çalışma programımıza dahil ettik. Antrenmanları birlikte yapmaya başladık. İlk etapta elbette ki hepsini kadromuza dahil etme şansımız yok. Ancak şuan 16 yaşında genç bir kardeşimizi A takım kadrosunu zorlayacak performans sergiliyor. İlerki çalışma sürecimizde inanıyorum ki bu genç arkadaşlarımızı birer ikişer oyuncu kadromuza dahil edeceğiz”

TÜM OYUNCULARIMIZ PIRIL PIRIL

Alkan “Bir haftalık çalışma sürecimizde oyuncu kadromuzdaki isimleri tanıma şansı buldum. Hepsi pırıl pırıl bozulmamış çocuklar. Hepsi çalışma hırsı ile, başarılı olma hırsı ile dolu. Bu oyuncu kadromuzun mensup oldukları, formasını giydikleri camiaya yakışır bir şekilde canla başla mücadele edeceklerine inanıyorum. Elbetteki her kulüpte olduğu gibi bizde de sorunlar, sıkıntılar olacaktır. Ama bunu hep birlikte pozitif düşünerek üstesinden geleceğiz” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ALKAN, GÜLEN VE BIYIK’A TEŞEKKÜR ETTİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!