Tahir Büyükakın

ANKARA TEMASLARI MEYVELERİNİ VERİYOR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

 

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in Ankara temasları Dilovası’na hizmet olarak geri dönüyor.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in Ankara temasları Dilovası’na hizmet olarak geri dönmeye devam ediyor. Bugüne kadar Millet Bahçesinden, PTT Şubelerine; spor alanlarından, gençlik yatırımlarına kadar pek çok alanda hizmeti bu temasları sayesinde Dilovası’na getiren Şayir, şimdi de Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan ilçeye iki araç hibe edilmesini sağladı.

Bakanlık hibesinde bir adet büyük çöp kamyonu, bir adet büyük yol süpürme aracı ve 300 adet çöp konteyneri bulunuyor. Bakanlıktan gelen araçlar, Belediyenin araç filosuna bugün itibari ile dahil oldu. Geçtiğimiz günlerde canlı yayınla ihalesi yapılan 300 konteyner ise önümüzdeki hafta

Dilovası sokaklarında yerlerini alacak.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in ilçesine hizmet etmek için sadece özkaynak düzeniyle yetinmeden elinden geleni yapması herkes tarafından takdirle karşılanıyor.

ŞAYİR: DİLOVASI İÇİN NE YAPSAK AZ

Çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “İnsanımıza, ilçemize hizmet edebilmek için, Yükselen Şehir Dilovası hedefimize yürüyebilmek için elimizden geleni yapıyoruz. Bunun için belediyemizin öz kaynaklarını değerlendiriyoruz. Tabii ilçemize hizmet noktasında hızlı hareket edilmesi gereken noktalar oluyor. Bunlar için de Ankara’da temaslarda bulunuyoruz. Verimli de oluyor. Sonuçlarını hep birlikte müşahede ediyoruz. Herkes şunu bilsin istiyorum. 50 bini aşkın hemşerime hizmet götürebilmek adına ne gerekiyorsa belediyemiz yapıyor ve yapmaya devam edecek” şeklinde konuştu.

Araçların Tanıtım Programına Ak Parti Dilovası Başkanı Osman Akbulut Ve Yönetimi Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut, Dilovası Belediye Başkan yardımcıları Belediye Meclis üyeleri ve Birim Müdürleri Katıldı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ANKARA TEMASLARI MEYVELERİNİ VERİYOR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!