Başaran ve Çakır yeni dönemi anlattı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Gelecek Partisi  Kocaeli İl Başkanı Ömer Faruk Başaran ve Gelecek Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Serap Çakır Gebze’de bölge basınıyla yemekte bir araya geldi.Toplantıya Gebze İlçe Başkanı Müslüm Osmanoğlu,  Dilovası İlçe Başkanı Fesih Telli, Çayırova İlçe Başkanı Kurban Aktaş ve Darıca İlçe Başkanı Murat Sarı’da katıldı.Gelecek Partisi  Kocaeli İl Başkanı Ömer Faruk Başaran, partisinin Kocaeli’de ki çalışmalarından söz etti.Başaran şunları söyledi:“Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Önümüzdeki günlerde güzel gelişmeler ve sürprizlerimiz olacak inşallah. Gelecek Partisi geleceğe damgasını vuracak inşallah. Aramızda Genel Merkez görevlimiz Serap Çakır hanım, Dilovası İlçe Başkanımız Fesih Telli, Gebze İlçe Başkanımız Müslüm Osmanoğlu, Çayırova İlçe Başkanımız Kurban Aktaş ve Darıca İlçe Başkanımız Murat Sarı bizlerle birlikteler. Önümüzdeki dönemde inşallah hep birlikte olacağız. Bizler güzel işlere imza atarken sizler de inşallah güzel şeyler yazarsınız.

Biz basınımızı seviyoruz. Belirli kurallar çerçevesinde her zaman eleştirilere açığız. Eleştiri doğal olan bir şeydir. Doğru ve iyi amaçlı yapılan eleştirilerin her zaman başımızın üzerinde yeri var. Fikirlerin çarpışmasından hakikat şimşeği doğar. Büyük şairimiz Namık Kemal’in dediği gibi fikirler çarpışmadığı sürece hakikatin ortaya çıkma imkanı yok. Ben dedim oldu bitti, benim dediğim doğru derseniz bugünkü iktidarın durumuna düşersiniz. Dolayısıyla muhalefete değer verilmeli. Muhalefetin fikirleri alınmalı. Muhalefet dinlenilmeli. Çünkü bir şeyin yüzdeyüz doğru olabilme imkanı yok. İktidar sarhoşluğuna kapılmamak lazım diye düşünüyorum. Ben inşallah Kocaeli bölgesinde bunu taahhüt ediyorum

ÇAKIR: ÜLKEMİZ ADINA GÜZEL PROJELER ÜRETECEĞİZ

Gelecek Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Serap Çakır ise Gelecek Partisi’ne girdiği için memnun olduğunu ve Türkiye adına güzel projelerinin olduğunu söyledi.Çakır konuşmasında, “Basın özgürlüğü denilince maalesef basın özgürlüğü yok. Belli şartlar gerektirdiği takdirde haberler yapılıyor. Ben Gelecek Partisi’ne girdiğim zaman baştan haberler yapıldı fakat daha sonra özellikle ajans haberlerinde ismim bile geçmedi. Sebeplerini bilmiyorum fakat çok önemli de değil. Çünkü hepimiz bu sektördeyiz. İşlerin nasıl yürüdüğünü iyi biliyorum. Sonuçta benim de gazetem var istediğim gibi kendimi tanıtabiliyor, haberlerimi yapabiliyorum. Bir yola çıktık. Genel Başkanımıza inanıyorum, güveniyorum. Kendisiyle tanıştım. Gerçekten çok iyi niyetli, dürüst. Onun çıktığı yolda, yürüdüğü yolda onunla birlikte yürümek istedim. Türkiye adına güzel projelerimiz, güzel çalışmalarımız var. Şu an ülkemizde malum herkes tarafından bilinen büyük sıkıntılar var. Ekonomiden eğitime, sosyal hayattan adalete, hak ve özgürlüklere kadar büyük sıkıntılar var. Bunları çözmek adına yola çıktık.

” OSMANOĞLU: BASINA DESTEK OLMALIYIZ

Son olarak konuşan Gelecek Partisi Gebze İlçe Başkanı Müslüm Osmanoğlu ise Türkiye’de basının büyük sıkıntıda olduğunu belirterek şunları söyledi:“Ülkemizde basının sıkıntılarını, dertlerini biliyorum. Çünkü aynı dertlerle ben de boğuşuyorum. Türkiye’de basının çok önemli olduğunu düşünüyorum ama özellikle son dönemlerde biz doğru haberleri genelde sosyal medyadan alıyoruz. Doğru haber almak istiyorsak basının yanında durmalıyız. “

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başaran ve Çakır yeni dönemi anlattı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!