Tahir Büyükakın

Başhekim Güneş’ten hayati tavsiye…

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Darıca Farabi Eğitim Araştırma Hastanesi’nin Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Güneş pcr yani koronavirüs testi yaptıracak olanlara tavsiyede bulundu. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Güneş şu ifadelere yer verdi:

PCR TEST SONRASI SONUCU ÇIKINCAYA KADAR İZOLASYON DA KALMAK ÇOK ÖNEMLİ
Covid-19 vaka artışı gün geçtikçe Sağlık Bakanımızında bildirdiği gibi ne yazık ki süratle yayılmaktadır. Yayılmasındaki sebepler arasında halkımızın önemli kısmının ihmalleri de yer almaktadır. Çok defa tanık oluyoruz ki Covid-19 testi yaptıran vatandaşlar üstelik sağlıkçılar tarafından bu konuda kendilerine yapılan uyarı ve HES’te “riskli” konumda olmalarına rağmen kendilerini karantinaya almamakta, toplumla teması sürdürmektedir.
Bu kişiler bilmelidir ki.. Testlerinin pozitif çıkması halinde testi yaptırdıkları zaman ile test sonucunın çıktığı zaman arasında temasta bulundukları her kim varsa riske etmişlerdir. Üstelik; testten önceki günlerde de virüsü taşıdıkları şüphesi kuvvetlidir.
Test yaptıran vatandaşlarımızın testi yaptırır yaptırmaz kendilerini sonuç çıkıncaya kadar karantinaya almalarını çok önem arz etmektedir”
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başhekim Güneş’ten hayati tavsiye…

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!