Tahir Büyükakın

Başkan Çiftçi’den Ramazan Bayramı Mesajı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Mesajında, Ramazan Bayramı’nda koronavirüs nedeniyle mesafelerin olacağını, ancak gönüllerin daha fazla yaklaşacağını ifade eden Başkan Çiftçi, “Ramazan ayı ve Kadir Gecesi’nin ardından bir bayrama daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bayram coşku, sevinç, buluşma, birlik ve beraberlik demektir.
Bayramlar, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın pekiştiği çok özel günlerdir. Virüs salgını dolayısıyla Ramazan Bayramını evlerimizde  kutlayacağız. Ancak buna rağmen bayramın neşesini, huzurunu ve mutluluğunu hanelerimizden eksik etmeyelim.
Bu vesileyle Çayırova’lı hemşehrilerimizin, milletimizin ve İslam aleminin Ramazan bayramını tebrik ediyor; Bayramın insanlığın içinden geçtiği buhrandan kurtulmasına, başta ilk kıblemiz Mescid-i Aksa olmak üzere gönül coğrafyamızdaki zulüm ve gözyaşının bitmesine vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyorum” dedi.
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Çiftçi’den Ramazan Bayramı Mesajı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!