“Bekçiler saldırdı” iddiası asılsız çıktı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Sosyal medyada ‘Darıca’da Bekçiler vatandaşa saldırdı’ başlıklı videonun yayılmasının ardından olayın görüntülerde gözüktüğü gibi olmadığı ortaya çıktı.

Darıca’da Beşiktaş’ın Şampiyon olması sonrası sokağa çıkma kısıtlamasına rağmen sokağa çıkan taraftarlar sevinci fazla kaçırınca taşkınlık yapıp etrafa ve diğer kulüplerin taraftarlarına küfür etmeye başladı. Darıca merkezde dolaşan iki şüpheliyi gören Gece Bekçileri şüphelileri durdurdu ve kimlik sordu. Kimlik ibraz etmeyen iki şüpheli kaçmaya başladı. Bekçiler ile şüpheliler arasında başlayan kovalamaca sonucunda yakalanan şüpheliler gözaltına alınmaya çalışırken bekçilere ağza alınmayacak sözler söyleyerek bir bekçinin alnına yumruk attığı öğrenildi. Alnından yararlanan bekçi, şiddet uygulamadan şahısları gözaltına almak isterken kelepçeledikleri 1 şüpheli aldığı alkolden dolayı baygınlık geçirdi. O esnada sokakta bulunan binalardan video çekim yapılırken, çekim yapan bir vatandaş şüphelinin birinin ismini söyleyerek ”G. abi her gün birine saldırıyor” diye konuşuyor. Arbedenin çıktığı sokakta bulunan binalardan olayın ne olduğunu bilmeden bekçilere saldırıp yuhalarken olayın sosyal medya hesabından yayınlayan vatandaş ise verdiği ifadede ”Biz adam bayılınca adamı vurdular sandık” dedi.

ŞÜPHELİ ŞİKAYETÇİ OLMADI
Kelepçeli ve baygınlık geçiren şüpheli ise verdiği ifadede ”Bekçiler ben fenalaştığımda kelepçeyi çıkararak rahat etmemi sağladılar. Beni orada bulunan bir tanıdığım ile hastaneye gönderdiler. Bu yüzden ben şikayetçi değilim.” Dedi. Darıca’da yaşanan bu olay ülke genelinde bekçi şiddeti olarak konuşulurken sosyal medyada paylaşılan görüntülerin aslını göstermediğinden yalan olduğu ortaya çıktı. Mahallede bekçilere ve polis ekiplerine küfür ve hakaret eden bina sakinleri ise karakola götürülerek ifadeleri alındı. Günün nöbetçi savcısı videoyu paylaşan bir vatandaş için işlem yapmazken 2 şüpheli şahısa ve küfür eden bir vatandaşa adli işlem başlattı. Diğer mahalle sakinlerine ve asıl videoyu paylaşan vatandaşa ise hiç bir işlem yapılmadan serbest bırakıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
“Bekçiler saldırdı” iddiası asılsız çıktı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!