“Bir tuğla da sen koy” kampanyası

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Erzurumlular Derneği Kompleksi İnşaatı Hızlıca Yükseliyor…

Darıca Erzurumlular Derneğinin Yeni Kompleksi için başlatılan inşaat, her kesimden iş adamları siyasetçiler ve yardımseverler tarafından desteklenerek hızlıca inşaatın yürümesi sağlanıyor…
Daha Önce bir çok iş adamı ve Erzurumlu hemşehrilerinin yanı sıra bölge siyasetçilerininde destekte bulunduğu inşaata, son olarak ta
Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Aynı zamanda Erzurumlu olan  Eyüp Çetinkaya; İnşaatın yapımında kullanılacak tuğlanın tamamını karşıladığını, Erzurumlular Derneğini ziyaretinde belirtti.
Darıca Erzurumlular Derneği Başkanı Sayın Yusuf Akpunar  da “İş adamımız Çetinkaya’ya hem ziyareti hemde vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür etti. Başkan Akpunar ” Bölgede bulunan tüm hemşehrilerine de çağrı yaparak, dernek inşaatımızın hızlıca hizmete girmesi için;“Bir Tuğlada Sen Koy Kampanyası” başlattıklarını duyurdu. Yakın zamanda bir törenle ilk tabliye betonunu atacaklarını belirten Akpunar, destek veren tüm hemşehrilerimize iş adamlarımıza teşekkür ederiz “dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
“Bir tuğla da sen koy” kampanyası

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!