Tahir Büyükakın

Çayırova Tıp Merkezi artık yeni yerinde

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Dr. Ekincikli: “Önce Sağlık”

Çayırova Tıp Merkezi 23 yıllık birikimini Özgürlük Mahallesi’ndeki yeni adresi ve modern binası ile son teknolojik cihazları ve branşında uzman hekimleri ile vatandaşlarla buluşturacak.

‘Önce insan sağlığı’ diyerek 1997 yılında hizmet vermeye başlayan Çayırova Tıp Merkezi, 23 yıllık birikimini Özgürlük Mahallesi’ndeki yeni adresi ve modern binası ile son teknolojik cihazları ve branşında uzman hekimleri ile vatandaşlarla buluşturacak. Gerçekleşen renkli ve görkemli açılış protokolü bir araya getirirken vatandaşlar da açılış programına ilgi ve alaka gösterdi. Son model sağlık sistemiyle start veren Çayırova Tıp Merkezi görünen o ki adından söz ettirecek.

TIP MERKEZİ YENİ YERİNDE
Çayırova Tıp Merkezi’nin yeni binası gerçekleştirilen açılış ile Özgürlük Mahallesi Adnan Kahveci Caddesinde Çayırova halkına hizmet vermeye başladı. Yeni modern binasında; son teknolojik cihazlar, 10 branşta uzman hekim hizmeti, güler yüzlü 50 personeli ile gerçekleştirilen açılış töreninin ardından Çayırova halkı ile buluştu. Gerçekleştirilen görkemli açılış programına kent protokolünün yanı sıra Çayırovali vatandaşlar da büyük ilgi göstermiş oldular. Açılış programına Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Kocaeli Büyükşehir Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, CHP Kocaeli önceki dönem milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, Çayırova Müftüsü Yusuf Bingöl, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, CHP Çayırova Başkanı Cihan Soyluçiçek ve çok sayıda vatandaş katılırken açılış öncesinde dualar okundu. Kurdele kesimi öncesinde etkinliğe katılanlar çeşitli konuşmalar gerçekleştirdiler.
EKİNCİKLİ: “ÖNCE  SAĞLIK DİYORUZ”
Düzenlenen programda konuşan Dr. Esat Ekincikli, “250 metrekarelik modern teknoloji ile donatılmış bir alanın da en yakın süre içerisinde profesör ve danışman bulunduran ekibiyle fizik tedavi ve rehabilitasyon hizmetleri olacak. Sağlık günümüzde malumunuz birinci öncelik. Güzel ve başarılı bir hekim kadromuz var. Hiçbir zaman meseleye ticari bakmadık. Hepimize hayırlı olsun. Önce insan sağlığı diyoruz. Umarım nice güzel hizmetler yapacağız” ifadesini kullandı.

ÇİFTÇİ: “ÇAYIROVA OLARAK KORONAVİRÜSLE MÜCADELE EDİYORUZ”

Öte yandan programda konuşan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, “Çayırova olarak virüs belasıyla mücadele ediyor, hastalarımızı her gün arıyor, soruyoruz. Allah herkese sağlık versin, virüs belasını ülkece atlatalım. Dünyaya oranla virüsle mücadelede öndeyiz, inşallah sağlıklı günlere geri döneceğiz. Bu arada büyük mesai verdiğimiz Çayırova Devlet Hastanesi konusunda gelişme kaydettik, en kısa zamanda kentimize kazandıracağız bunu buradan söyleyeyim” dedi.

      

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çayırova Tıp Merkezi artık yeni yerinde

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!