CHP’li başkanlar 13. yıl jesti

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Bölge Haber Gazetesi’nin 13. kuruluş yıldönümü nedeniyle tebrik ziyaretleri sürüyor.  CHP’nin Çayırova, Darıca, Gebze ve Dilovası ilçe başkanları gazetemizi ziyaraet ederek ” iyiniyet ve başarı” temennisinde bulundu. CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, CHP  Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan , CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem  Aydemir gazetemiz kurucusu ve genel yayın yönetmeni Olcay Karabağ’la bir süre görüştü. Başkanlar “gazetelerin özellikle de yazılı basının kapandığına dair haberlerin eksik olmadığı günümüzde zor şartlar altında da olsa yayınını sürdüren Bölge Haber Gazesi ailesini tebrik .

ederiz, başarılarının devamını dileriz” diye konuştu. Karabağ, ise Cumhuriyet Halk Partisi’nin 4 ilçe teşkilatının aynı anda kendisini ziyaret etmesinden dolayı memnuniyet duyduğunu ve bunun kendileri için vefa ve hatırlanma adına büyük bir jest olduğunu savundu. Cumhuriyet Halk Partisi’nin bugün Türkiye’nin en önemli siyasi  kurumlarından birisi olduğunu bu yüzden böyle bir ziyaretten dolayı çok müteşekkir kaldığını ifade etti.  Karabağ, toplumun hizmet alma noktası konusunda CHP’li başkanların gösterdiği çalışma ve gayretlerinde başarılar”diledi.  ”

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
CHP’li başkanlar 13. yıl jesti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!