Tahir Büyükakın

Çiftçi’den Ramazan ayı mesajı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, 11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hayatımıza sayısız güzellikler katan rahmet, bereket, bağışlanma, arınma ve huzur mevsimi Ramazan ayına kavuşmanın sevinci içerisinde olduklarını belirten Başkan Çiftçi’nin mesajı şöyle,”

Gelişiyle gönüllerimizi aydınlatan rahmet ve bereket mevsimi Ramazan ayının yüreklerimize huzur, evlerimize bereket, ailemize, Çayırova’mıza, ülkemize ve İslâm âlemine şifa ve hayırlar getirmesini Cenâb-ı Hakk’tan niyaz ediyorum.

Maalesef koronavirüs salgını sebebiyle Ramazan-ı Şerif-i bu yıl sadece evlerimizde ağırlayacağız. Sahurun bereketini, iftarın sevincini, teravihin coşkusunu, mukabelenin huzurunu ve Ramazan’ı bereketlendiren birçok eşsiz güzelliği bu yıl evlerimizde yaşayacağız. Ama inşallah şifa ve rahmet ayı olan Ramazan ayından sonra çifte bayram edip bu salgından kademeli olarak kurtulmuş olacağız.

Sahuru, iftarı, teravihi, mukabelesi, itikâfı, Kadir Gecesi ve daha birçok feyiz ve bereketiyle bizler için büyük bir nimet ve Allah’ın yeryüzüne rahmetinin açık bir tecellisi olan bu mübarek ayı en güzel bir şekilde değerlendirip sağlıklı, huzurlu bir şekilde Ramazan Bayramına bizleri ulaştırmasını Rabbimden diliyor; tüm Çayırovalı hemşerilerimin mübarek Ramazan ayını tebrik ediyorum.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çiftçi’den Ramazan ayı mesajı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!