Tahir Büyükakın

Corona’ya karşı her alanda mücadele…

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Gebze Belediyesine bağlı ekipler, Başkan Büyükgöz’ün Corona Virüsü salgınına karşı talimatları doğrultusunda dezenfekte çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Gebze Belediyesine bağlı ekipler, Başkan Büyükgöz’ün Corona Virüsü salgınına karşı talimatları doğrultusunda dezenfekte çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekipler gece gündüz demeden ilçenin dört bir yanında dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak ekipler Acil Sağlık İstasyonlarını ve Sağlık Bakanlığına bağlı ambulanslarda dezenfekte çalışması gerçekleştirdi.

YETKİLİLER UYARDI

Corona Virüsü salgınına karşı tedbirlerini alan Gebze Belediyesinden yapılan açıklamada Virüse karşı en iyi tedbirin evde kalmak, kalabalık ortamlardan uzak durarak sosyal mesafeyi korumak olduğu ifade edildi. Ayrıca kişisel hijyene dikkat edilmesinin virüsten korunmakta etkili olduğunu ifade eden yetkililer, “Eller sık sık yıkanması, hapşırma durumunda mendil kullanılması, yabancı yüzeylere temas ettikten sonra eller hiçbir şekilde ağıza, yüze, buruna ve göze temas ettirilmemesi virüsten korunmak için etkin yöntemlerdir” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Corona’ya karşı her alanda mücadele…

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!