Tahir Büyükakın

Darıca AK Parti “Ufuk Acay” dedi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

AK Parti Darıca İlçe Teşkilatı’nın 5. olağan kongresi mevcut başkan avukat Ufuk Acay’ın yeniden seçilmesiyle tamamlandı.

İŞTE YENİ YÖNETİM KURULU ÜYELERİ

Darıca Belediyesi Sancaktepe Tesisleri’nde yapılan kongre tek listeli olarak gerçekleşti. Ufuk Acay başkanlığında oluşan yeni yönetim kurulu üyeleri şu isimlerden oluşuyor:

Ufuk Acay (Başkan), Mevlüt Kocagöz, Sinan Ağyar, Köksal Şakar, Hızır Bilgin, Samet Bilgen, Kerime Aslan, Nihat Duman, Veysel Özgür, Sadık Öztürk, Muhammet Çetinkaya, Ayşe Yılmaz Çelik, Ufuk Subaşı, Serdar Subaşı, Metehan Taştepe, Mücahit Fırtına, Eyüp Can Bayma, Neşe Coşkun, Kazım Güngör, Ali Güler, Fatma Binali, Eyüp Dağcı, Adem Baş, Birsen Şahin, Rüstem Kır, Fatih Gürsoy. Yazdır


Kongreye; AK Parti Kocaeli MilletvekilleriEmine Macit Zeybek, Radiye Sezer Katırcıoğlu, İlyas Şeker, Cemil Yaman, , AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, Ak Parti Kocaeli İl Koordinatörü Hikmet Ayar, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Yaşar Çakmak, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ,AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir,  AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, MHP Darıca İlçe Başkanlığı Adem Emre Aygün parti yetkilileri ve çok sayıda partili katılım gösterdi.

“KONGRELER HAYIR YARIŞIDIR”

Kongrenin açılış konuşmasını yapan . Acay, “Siyasi partilerde kongreler tazelenmenin, yeniden besmele diyerek yola başlamanın adıdır. AK Parti’de kongreler daha farklıdır çünkü AK Parti bir derdi olan insanların buluştuğu bir siyasi harekettir. AK Parti’de kongreler birliğin, beraberliğin ve kardeşliğin sembolüdür, AK Parti’de kongreler hayır yarışıdır ve bizim kongrelerimizde kaybeden yoktur. AK Parti sadece bir siyasi hareket değil, temsil ettiği değerler bakımından da farklı bir partidir. Biz gönül almayı, oy almaktan kıymetli gördüğümüz için aziz milletimiz her zaman yanımızda olmuştur. Biz milletin hayır duasını almak istediğimiz için bu hareket bu zamana kadar gelmiştir. İlçe başkanı olduğumuz günden bu yana, kapı kapı dolaşarak sıkmadık ek bırakmadık. Darıca Belediyesi’ni yoğun çalışmalarla AK kadrolara teslim ettik. Pandemi sürecinde Darıcalı vatandaşlarımızın yanında olduk. Tüm arkadaşlarımızla gönül gönüle bir süreç geçireceğiz ve teşkilatlarımızı 2023 seçimlerine hazır hale getireceğiz.’’ Şeklinde konuştu.

BIYIK’TAN 2023 SÖZÜ…

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ise, “Gerçekten AK Parti sloganları, karşılığının hakkını vermiştir. Darıca ve Kocaeli teşkilatları birliğin adresi olmaya devam ediyor. Her kesimden arkadaşlarımızla bir düğün edasında kongre yaşıyoruz. AK Parti’nin kuruluşundan bu yana taş üzerine taş koymuş tüm gönül dostlarımıza teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içinde yere daha sağlam basan, milletin derdiyle dertlenen teşkilat ve belediye yapısıyla 2023’e doğru yürüyeceğiz. Her gün sahada ve milletimizle iç içeyiz. Milletimiz bize sırça köşklerde oturasın diye oy vermedi. Sizerin içerisinde büyümüş bir kardeşiniz olarak, AK kadroların birliği ile çok daha güzel işler yapacağız. Milletimize verdiğimiz ne söz varsa yapacak kudretteyiz ve iradeye sahibiz” açıklamalarında bulundu.

BÜYÜKAKIN PROJELERİNİ ANLATTI

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, yaptığı konuşmada, “Darıca’da bugüne kadar 133 projeye 254 milyon TL harcama yapıldı. 2019-2020 yılları arasında ise 23 projeye 154 milyon TL harcandı. Bunların içinde spor salonu, Darıca Millet Bahçesi var. 81 milyonluk bir altyapı çalışması yapıyoruz ve hızla tamamlanacak. Bunun sonucunda bir daha sel ve taşkın yaşanmayacak. Merkez istasyonla Darıca arasındaki metro çalışması 2023’e kadar bitirilecek. 11 şaftta çalışma devam ediyor. Nasip olursa 2023 yılında bölgemiz bu hizmetten yararlanacak. Bunların hepsi cumhurbaşkanımızın belediyeciliğe kattığı vizyonla gerçekleşti. Türkiye, eskiden atılan temeller ancak bitirilemeyen projeler ülkesiydi. Tüm cumhuriyet döneminde yapılanın iki katı kadar hizmetler yapıldı. Bu hizmetlerin yapılmasındaki en büyük destek teşkilatlarımızdan geldi. Sizler bizlerin arkasında olduğu sürece bu bayrak inmeyecek. Sayın cumhurbaşkanımızın kıymetini çok iyi bilmemiz gerekiyor. Dünyanın dört bir yanında mazlum milletlerin de haklarını savunan bir liderimiz var. Gece gündüz demeden sahada olarak çalışmaktan başka yapacağımız bir şey yok. Bizim gerçek gücümüz bir oluşumuzda” ifadelerini kullandı.

ŞEKER: “GÜÇLÜ TEŞKİLATLAR OLUŞTURMALIYIZ”

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, “İlçe başkanımız ve yönetimiyle birlikte gerçekten çok uyumlu ve verimli hizmetler yaptılar. Milletvekili olarak programlar yaptığımız zaman en çok program yaptığımıza rağmen en az yorulduğumuz ilçe Darıca oluyordu. Kongrelerde kan değişikliğine ihtiyaç var ve bugün de bunu yapıyoruz. 2023 hedeflerimizi gerçekleştirecek kadro burada seçilecek kadro olacak. Yapılan bu hizmetlerle ne kadar övünsek azdır. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’a ne kadar dua etsek azdır. Cumhurbaşkanımızı yalnız bırakmamak için güçlü teşkilatları oluşturmak zorundayız” dedi.

ELLİBEŞ : “YORULMAK YOK”

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ise konuşmasında şunlara değindi; “AK Parti’yi milletin ta kendisi kurdu. Partimiz milletin içinden çıkan bir parti. Kurulduğu ilk günden bu yana milletle olan gönül köprümüzü hiç yıkmadık. Bunda en büyük pay dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan’da. Yürüdüğümüz bu yolda teşkilatımızdaki her kişinin payı var. Kocaeli hep örnek bir teşkilat olmuştur. Darıca teşkilatları da görevini her zaman yapmış bir teşkilattır. Girdiğimiz her seçimde Darıca’da Türkiye ortalamasının üstünde oy aldık. Yorulmak hiç yok, fitne fesat aramıza giremez. Hedefimiz 2023. Bizim bu hedeflerimizi engellemek için mücadele eden dış güçler var. Bunlara karşı pes etmeyeceğiz. Liderimiz milletine ve teşkilatına güveniyor. Birbirimize samimiyetle inanarak yol yürüyeceğiz. Hangi sıfatla olursa olsun, bu yolda yürümek onurdur ve şereftir. Böyle bir partinin çatısı altında siyaset yapmak her faniye nasip olmaz. Allah’a hamd olsun her daim başarılı çalışmalara imza attınız.”

İSTANBUL MİLLETVEKİLİ ÇAMLI’DAN BİDEN ELEŞTİRİSİ

AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı da kongrede söz alarak “Dünyanın en büyük inkılapçıları yani kalpleri kazanarak bir şeyler yapanlar hizmet eden kardeşlerim Darıcalılar sizleri sevgiyle selamlıyorum. Düşman belli, dost belli. İşbirlikçi hainler belli. Onun için işimiz kolay. İçeride biraz sıkıntılar oluyor ona karşı da uyanık olacağız” dedi. Sözlerini sürdüren Çamlı, “Biz muhalefet olsak yerin dibine girerdik ama burada hiçbirinin kılı kıpırdamıyor. Hem içerİden hem dışarıdan sarmalı yiyoruz. ” diye konuştu. Konuşmaların ardından oylamaya gidildi ve yeni yönetim kurulu kamuoyuna tanıtıldı.

HABER: Ümit ÜLKER

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Darıca AK Parti “Ufuk Acay” dedi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!