Tahir Büyükakın

Denetimler tam gaz…

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Kocaeli Genelinde Covid-19 Denetimleri Aralıksız Devam Ediyor

Son zamanlarda ülke genelinde olduğu gibi Kocaeli’de de Koronavirüs (Covid-19) vakalarının sayısında artış görülmesi ile birlikte il genelinde Vali Seddar Yavuz’un koordinesinde başlatılan denetimler, ilçelerimizde Kaymakamlar, Belediye Başkan ve yardımcıları, emniyet, zabıta ekiplerinin de katılımlarıyla aralıksız devam ediyor.

Yoğun programlarına rağmen her fırsatta Covid-19 denetimlerine devam eden Vali Seddar Yavuz, İzmit ilçe merkezinde halkın yoğun olarak bulunduğu, Cumhuriyet ve Hürriyet Caddeleri,  İzmit Yürüyüş Yolu ile İzmit Ayakkabıcılar Çarşısındaki esnafları bu kapsamda ziyaret etti.  Vali Yavuz, ziyaretleri kapsamında esnaf ve vatandaşlarımıza maske, mesafe, hijyen kurallarını hatırlatıp maske dağıtarak, dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyarılarda bulundu.

Kurallara uyulması konusunda titiz davranan ve bu konuda yoğun mesai harcayan Vali Seddar Yavuz, denetimlerin hız kesmeden devam edeceğini vurgulayarak: “Salgınının yayılma hızına hep beraber dur diyeceğiz” dedi.

İlçelerimizde ise Kaymakamlarımız başkanlığında, emniyet ve belediye yetkilileriyle beraber 7/24 vatandaşın yoğun olarak bulunduğu AVM, esnaflar, toplu taşıma araçları, semt pazarlarında sürekli denetimlere devam edilirken, özellikle alınan son tedbirler doğrultusunda sigara yasağı getirilen cadde ve alanlarda uyarılarda bulunarak, Maske, Mesafe, Hijyen konularında hatırlatmalarda bulundular.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Denetimler tam gaz…

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!