Dualarla ebediyete uğurlandı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Kocaeli’nde görev yapan polis memuru Abdurrahman Arslan, silahının kazayla ateş alması sonucu hayatını kaybetti. Alınan bilgilere göre Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü KOM bünyesinde görev yapan 24 yaşındaki Abdurrahman Arslan görev esnasında  silahıyla vuruldu. Hemen görev yaptığı arkadaşları tarafından Derince Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Arslan doktorların yaptığı tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi:

“İl Emniyet Müdürlüğümüz KOM Şube Müdürlüğü kadrosunda 2018 yılından bu yana görev yapan Polis Memuru Abdurrahman Arslan (Erzurum-1997 doğumlu)
02/03/2021 günü gece saatlerinde görevli olduğu esnada silahını kontrol ederken silahının kazayla ateş alması sonucu yaralanmıştır. Görev yaptığı ekip arkadaşları tarafından acil olarak götürüldüğü Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 03/03/2021 günü saat 00:30 sıralarında vefat etmiştir. Vefat eden personelimize Allah’tan rahmet; ailesine, sevdiklerine ve Teşkilatımıza baş sağlığı ve sabırlar dileriz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.03.03.2021 /KOCAELİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ”

KOCAELİ YALNIZ BIRAKMADI

Vefat eden polis memuru Abdurrahman Arslan için bugün  Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Yerleşkesi’nde cenaze töreni yapıldı.  Cenazeye şehit polisin ailesinin yanısıra Kocaeli Vali Yardımcısı Dursun Balaban, Kocaeli Garnizon Komutanı Tuğamiral Yalçın Payal,  Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, Kocaeli İl Jandarma Alay Komutanı Albay Ümit İlbayı ile siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluş yöneticileri ile çok sayıda polis katıldı.

MÜDÜR TİPİOĞLU: “BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM”

Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, “Acının tarifi yok. Kardeşimiz aziz vatanımıza milletimize bayrağımıza sorumluluğunu yerine getirdiği bir kaza neticesinde Hakk’ın rahmetine kavuştu. Ailesine ve aziz milletine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun inşallah” dedi. Şehit polis memurunun cenazesi memleketi Erzurum’a gönderildi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Dualarla ebediyete uğurlandı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!