Tahir Büyükakın

Gebze AK Parti’de vefa…

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

AK Parti Teşkilatları’nın en güçlü olduğu ilçelerin başında gelen Gebze Teşkilatı, geçmişe ahde vefasını sürdürüyor. Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve yönetimi, geçmiş dönemlerde partiye emeği geçmiş isimleri onurlandırmaya devam ediyor. Daha önce bir önceki dönem Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar ve yönetim kuruluyla bir araya gelerek hizmetlerinden dolayı plaket takdim eden Recep Kaya ve yönetimi, dün akşam da Geçmiş Dönem İlçe Başkanı Hasan Soba ve yönetimiyle Gebze Belediyesi Kent Meydanı’nda bir araya gelerek, görev sürelerinde yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Vefaya önem veren, teşkilatta emeği geçen isimleri aktif tutarak Teşkilatçılık örneği sergileyen İlçe Başkanı Recep Kaya, bir kez daha ekibiyle beraber takdirleri üzerinde topladı.

BERABERLİĞE DAHA ÇOK İHTİYACIMIZ VAR

Göreve geldiği günden bu yana, sadece mevcut yöneticiler ve Meclis üyeleriyle değil, eski yönetim, istişare kurulu, Danışma Kurulu ile sık sık toplantılar yaparak teşkilatı her an seçim olacakmış gibi hazır tutan Başkan Recep Kaya, kimseyi dışlamadan birlik ve beraberliği korumayı başarıyor. Türkiye’nin zor günler yaşadığı ve dört bir yandan kıskaca alındığı bir dönemde AK Parti Teşkilatlarının eskisinden daha çok birbirine bağlı olması gerektiği vurgusunu yapan Başkan Kaya, “Önceki Başkanımız İrfan Ayar ve yönetimiyle başlayıp, dün akşam 2014-2017 arası görev yapan Hasan Soba Başkanımız ve yönetimiyle gerçekleştirdiğimiz teşekkür programlarımız, Kurucu yönetimimize kadar devam edecek. Bu minvalde Hasan Başkanımız ve ekibine emekleri için teşekkür ediyoruz.”dedi.

KİMSENİN DIŞARIDA KALMASINA RAZI DEĞİLİZ

 

Kurucu irade, birlik ve beraberlik ruhuyla daha çok kenetlenmeleri gerektiğini ifade eden Kaya, “Bizim bir kişinin bile dışarıda kalmasına gönlümüz razı değil. AK Parti’nin hafızası güçlüdür ve karınca kadar hizmet eden herkesin başımızın üstünde yeri var. Biz sadece 30 kişilik bir yönetim değil, AK Davaya gönül vermiş herkesin içinde olduğu bir güçlü bir teşkilatız. Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz dedik ve çalışmalarımızı bu düsturla gerçekleştiriyoruz. Türkiye’nin AK Parti’ye, AK Parti’nin de güçlü teşkilatlara ihtiyacı var. Gönül coğrafyamızın umudu Türkiye’dir. Yeryüzündeki bütün mazlumların umududur Dünya 5’ten Büyüktür diyen Türkiye ve onun lideri sayın Cumhurbaşkanımızdır. Liderimizden aldığımız ışık, köklü geçmişimizden aldığımız güç, milletimizin duası ve desteğiyle AK Teşkilatlar olarak güçlü Türkiye, 2023-2053-2071 hedefleri ile kentimize ve ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz.”şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Gebze AK Parti’de vefa…

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!