Gebze Atlı Spor Kulübü’nden dev organizasyon

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

BU YARIŞLAR KAÇMAZ

Gebze Atlı Spor Kulübü, 29-30 Ağustos tarihlerinde Gebze’de ilk kez engel atlama yarışmaları düzenliyor. Pandemi kurallarına uygun olarak planlanan yarışmalar ücretsiz izlenebilecek. Türkiye Binicilik Federasyonu’na bağlı 100’ün üzerinde at ve binicinin katılacağı yarışmalar 10 ayrı kategoride gerçekleştirilecek ve dereceye girenlere çeşitli kupa ve ödüller verilecek.

İLK GÜN 5 MÜSABAKA

Yarışmalar sabahleyin 10.00’da başlayacak ve ilk gününde 5 müsabaka yapılacak. Kategoriler ve isimleri ise şöyle; Sabah 10’da 70 cm engel atlama yarışıyla başlayacak 70 cm Engel Atlama (GTO Zafer Kupası) 90 cm Engel Atlama (Dilovası Belediyesi Zafer Kupası) 100 cm Engel Atlama (Çayırova Belediyesi Zafer Kupası) 110 cm Engel Atlama (İzmit belediyesi Gazi Mustafa Kemal Kupası) 120 cm Engel Atlama 1. Ayak (Gebze Belediyesi Zafer Kupası)

2. GÜN 5 MÜSABAKA VE FİNAL

70 cm Engel Atlama (Merhum Cemal Özkan Zafer Kupası) 80 cm Engel Atlama (Merkez Prime Zafer Kupası) 95 cm Engel Atlama (Gebze Belediyesi Malazgirt Kupası) 110 cm Engel Atlama (Gebze Belediyesi Fetih Kupası) 125 cm Engel Atlama 1. Ayak (Gebze Belediyesi 2. Ayak Zafer Kupası-Final) Yarışmalarda her kategori için birinciye kupa, ilk 5’e kurdele, genel tasnif sıralamasına göre 5 bin TL at bakımına katkı. 125 cm Final yarışında ise 20 bin TL at bakımına katkı ödülü verilecek. TÜM KOCAELİ HALKI DAVETLİ Gebze Atlı Spor Kulübü Başkanı Halit İpek, Gebze’de ulusal çapta ilk kez böyle bir organizasyon düzenlemenin gururunu yaşadıklarını belirterek, ücretsiz olan bu yarışmalara tüm Gebze ve Kocaeli halkını davet etti. Seyirciler için özel tribün hazırlandığını ve pandemi kurallarına göre hazırlıkların tamamlandığını belirten Halit İpek, “2016 yılından bu yana bu spora hizmet veriyoruz. Bu süreçte Covid19 sonrasında normalleşme sürecinde sosyal ve sportif aktivitelerle bu sıkıntılı süreçte insanlarımıza moral ve motivasyon olması amacıyla bu organizasyonu düzenliyoruz. Türkiye’nin dört bir yanından katılım olacağı için çok keyifli geçecek bu etkinliğe tüm Gebze ve Kocaeli halkımızı bekliyoruz” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Gebze Atlı Spor Kulübü’nden dev organizasyon

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!