GEBZE CENTER AVM ÇEKİLİŞİNDE KAZANANLAR BELLİ OLDU 

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

 

Bölge için yüksek değer üreten ve ‘sorumlu marka’ anlayışıyla hareket eden Gebze Center’ın uzaktan eğitimi destekleyen hediyeler de verdiği Yılbaşı Çekilişi Kampanyası talihlileri belirlendi. Yapılan çekilişle 20 kişiye Lenovo Tablet, 10 kişiye HP 8BM99EA Notebook, 10 kişiye Samsung Galaxy S20 Telefon ve 10 kişiye Samsung 32T5300 Televizyon hediye edilecek. 

Yerli ve yabancı marka karmasını artırarak her ihtiyaca cevap veren Gebze Center AVM Yılbaşı Çekilişi Kampanyası hediyeleri sahiplerini buldu.

20 Kasım 2020 – 31 Ocak 2021 tarihleri arasında aynı gün içinde 200 TL tutarında alışveriş yapan herkesin katılabildiği kampanyanın çekilişi Gebze Center AVM etkinlik alanında noter huzurunda gerçekleştirildi.

AVM ziyaretçilerinin yoğun ilgi gösterdiği ve büyük heyecanla beklediği çekiliş sonucunda 50 asil ve 50 yedek talihli belli oldu. Talihlilerin isimleri 17 Şubat’ta Hürriyet Gazetesi’nde ve aynı gün gebzecenter.com.tr adresinden ilan edilecek. Çekiliş sırasında alanda bulunan talihlilerden biri olan Gülten Tan ise Samsung Galaxy S20 cep telefonu kazandı. Cep telefonu kazanan talihlinin mutluluk anları görülmeye değerdi.

Bu kampanya Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 11.11.2020 tarihli ve 24951361-255.01.02-E.8705 sayılı izni ile düzenlenmiştir. KDV dışında ikramiye ile ilgili tüm vergiler ve yasal yükümlülükler talihlilere aittir.

Türkiye’nin önde gelen ticari gayrimenkul yatırımcılarından FİBA Commercial Properties (FİBA CP) ve AVM yönetim şirketi FİBA Commercial Property Management (FİBA CPM)  hakkında ayrıntılı bilgiye www.fibacpm.com.tr adresinden ulaşılabiliyor. FİBA CPM yönetiminde faaliyetlerini sürdüren Gebze Center AVM hakkında ayrıntılı bilgi için www.gebzecenter.com.tr adresi ziyaret edilebilir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
GEBZE CENTER AVM ÇEKİLİŞİNDE KAZANANLAR BELLİ OLDU 

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!