Tahir Büyükakın

Gebze Center’da hijyen denetimi….

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

GEBZE CENTER AVM, RESMİ KURUMLAR TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLEN HİJYEN DENETİMLERİNDEN YÜZDE 100 BAŞARIYLA GEÇTİ

Gebze ve bölge halkı için kıymetli bir yaşam merkezi olan Gebze Center AVM, ziyaretçilerine sağlıklı bir alışveriş ortamı sunmaya devam ediyor. AVM’lerin tekrar hizmete açıldığı 2020 Haziran ayından beri 100 farklı denetimden geçen Gebze Center AVM, gerçekleştirilen denetimlerin hepsinden tam puan aldı.

 

Uyguladığı hijyen kuralları ile pandemi döneminde güvenli ve keyifli bir alışveriş deneyimi sunan Gebze Center AVM, başarıyla geçtiği denetimlerle COVID-19’a karşı aldığı önlemleri tescillemeye devam ediyor.

Pandemi ile mücadele kapsamında açıklanan tedbirlere ilk günden bu yana büyük özen gösteren Gebze Center AVM; AVM’lerin tekrar kapılarını açtığı 2020 Haziran ayından itibaren toplamda 100 farklı denetimden geçti.

Valilik Komisyonu, Kaymakamlık Heyeti, İlçe Sağlık Müdürlüğü, İl Ticaret Müdürlüğü, Halk Sağlığı Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, Emniyet Müdürlüğü ve Dinamik Denetleme Kurulu ekiplerince gerçekleştirilen denetimlerde, Gebze Center AVM yüzde 100’lük bir başarı oranı gösterdi.

Sorumlu marka anlayışı…

Gebze ve bölge halkı için önemli bir yaşam merkezi olan Gebze Center AVM, sorumlu marka anlayışı ile faaliyetlerini sürdürüyor. Girişlerde uygulanan temassız dijital termometre ile ateş ölçümü, maske kontrolü ve diğer pandemi dönemi önlemlerini titizlikle uygulayan AVM, hijyenik ve sağlıklı alışverişin adresi olmaya devam ediyor.

Misafirlerinin sağlığını en büyük önceliği yapan Gebze Center AVM, uygulamaya aldığı hijyen ve güvenlik önlemleriyle de TSE – COVID-19 Hijyen, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Belgelendirme Programı kapsamında güvenli hizmet belgesi almıştı.

Türkiye’nin önde gelen ticari gayrimenkul yönetim şirketi FİBA Commercial Property Management (FİBA CPM) hakkında ayrıntılı bilgiye www.fibacpm.com.tr adresinden ulaşılabiliyor. FİBA CPM yönetiminde faaliyetlerini sürdüren Gebze Center AVM hakkında ayrıntılı bilgi için www.gebzecenter.com.tr adresi ziyaret edilebilir.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Gebze Center’da hijyen denetimi….

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!