Tahir Büyükakın

Gebze Harem’den şikayet var…

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Bölgemizle yani Gebze ile İstanbul arasında metronun haricinde en önemli toplu ulaşım vasıtalarından birisi Gebze- Harem otobüsleridir. Eğer kendi aracın yoksa, metro da uzaksa yolcunun mutlaka İstanbul’a Gebze-Harem’le gitmesi kaçınılmazdır.  Anadolu Yakası’ndaki metronun Kaynarca civarına kadar gelmesi Gebze-Harem araçlarına olan ihtiyacı bir nebze olsun daha da arttırıyor.  Ancak bu durum sıkıntıları daha da arttırıyor. Bu durum da Gebze Harem minibüslerinde yolcu yoğunluğunu , sıkışıklığı arttırıyor. Neredeyse istif  halinde giden yolcuları bezdiren bir de bazı şoförlerin işgüzarlığı. Bu işgüzarlıklardan birisini de yolcuları yarı yolda bırakması oluyor.  Bazı Gebze Harem minibüsleri İstanbul’dan Gebze’ye gelirken Çayırova Mc Donalds Köprüsü Durağı olarak bilinen güzergahta yolcularını bir başka vasıtaya aktarması oluyor. Sebep olarak ta o minibüsteki yolcu azlığı gösteriliyor. Az olan yolcu bir başka Gebze Harem minibüsüne aktarılıyor. Bu da koronavirüs salgınının olduğu şu günlerde bir başka riski ortaya çıkartıyor. Yolcular ise soruyor “Gebze Haremlerde böyle uygulamlaar olduktan sonra koronavirüs yayılmaz mı?”

YOLCULAR İSTANBUL VE KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYELERİNDEN ÇÖZÜM BEKLİYOR

Konuyla ilgili olarak Bölge Haber’e konuşan Gebze Harem Yolcuları “Bizler İstanbul ve Kocaeli Büyükşehir Belediyeleri’nden çözüm bekliyoruz. Temennimiz Kaynarca’ya kadar olan Metro’nun Gebze’ye kadar gelmesinden vazgeçtik bari Tuzla’ya getirseler ona razıyız. Eğer bu hayata geçirilirse Gebze Harem çilesi de büyük oranda azalır” şeklinde görüş bildirdi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Gebze Harem’den şikayet var…

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!