Genç şampiyonlar

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, ilçede düzenlenen sportif müsabakalarda birinci olan Şekerpınar Ortaokulu öğrencileriyle bir araya geldi.

 

Masa tenisi ve voleybol branşlarında katıldıkları yarışmalarda birincilik elde ederek şampiyon olan öğrencilerle buluşmasında gençlere önemli nasihatlerde bulunan Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, öğrencilerin yetişmesinde emeği olan öğretmenleri de tebrik etti.

 

Gerçekleştirilen toplantıda gençlerle fikir alışverişinde bulunan başkan Çiftçi, “Çayırova Belediyesi olarak sizlere hem sportif faaliyetler hem de eğitimle hayatınızda destek olmak amacıyla imkanlarımızı sonuna kadar açmış ve sizlerin faydasına, istifadesine sunmuş durumdayız. Bilgi evlerimiz ve gençlik merkezlerimizle, eğitim alanında önemli hizmetler sunuyoruz. Eğitimin yanı sıra gençlerimizin sporla bütünleşmesi adına yeni adımlar attık. Belediyemiz, bünyesinde bulunan Eğitim Spor Kulübü’nü aktif hale getirerek sizlerin yaşında olan gençlerimize ve öğrencilerimize hizmet veriyoruz. Voleybol, basketbol, futbol, yüzme ve karate gibi branşlarda 400’e yakın öğrencimizle yolumuza devam ediyoruz.” dedi.

 

Gençlere önemli nasihatlerde de bulunan Çiftçi, “Eğitim hayatınızın daha renkli ve düzenli geçmesi adına kitap okuma alışkanlığı edinin. Sosyal faaliyetlere daha çok vakit ayırmaya çalışın.” diyerek, öğrencilerin taleplerini de dinledi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Genç şampiyonlar

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!