Görev devir teslimi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Kaya ile Gebze AK Parti sahaya iniyor…

AK Parti’ye AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı 6. Olağan Kongresinde ilçe başkanlığına seçilen Recep Kaya, düzenlenen devir teslim töreni ile görevini devraldı.

Geçtiğimiz hafta AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı 6. Olağan Kongresi gerçekleşmişti. Gerçekleşen kongrede genel merkez tarafından aday gösterilen Recep Kaya, kongrede delegelerin teveccühü ile ilçe başkanı seçildi. Bugün AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen devir teslim töreni ile yeni başkan Recep Kaya, AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar’dan görevi devraldı.

KAYA: “HERKESE ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUM”

Devir teslim törenine; Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, İlçe Kadın Kolları Başkanı Şenay Önder, Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Yılmaz ve Recep Kaya’nın yönetimi katıldı. Devir teslim töreninde bir konuşma yapan AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Gebze’mizi kucaklamak için bir araya geldik. Bizden önce görev alan herkese şükranlarımızı sunuyoruz. Önce şehitliğe giderek törene katıldık. Biz şehitlerimizin kanları yerde kalmasın diye çalışacağız.Önceden bu memleketi savunmanın bedeli candı onun için savaştık. O zamandan bu zamana hak ile batılın mücadelesi sürmekte bizlerde bu mücadelenin neferleri olarak bunu hak için çaba göstereceğiz. Geçmişiyle geleceğiyle yeniden sahada olarak partimizi 2023 hedeflerine hep birlikte yürüyeceğiz. Şunu belirtmek istiyorum bizim genel merkezimiz bu görevi verdiği gün geçmişteki bütün husumetleri geride bıraktık biz kardeşler topluluğuyuz, bizden önce görev yapan herkes bizim baş tacımızdır. Geçmişten bugüne görev yapan herkes sahaya iniyoruz.  İrfan Başkanımızın da tecrübesinden faydalanacağız. Ben özellikle Belediye Başkanımıza bizimle birlikte her türlü programa katıldığı için teşekkür ediyorum. Bundan sonra da beraber yürüyeceğiz kol kola Gebze’mize hizmet edeceğiz. Gebze’yi kucaklamaya geliyoruz gencinden yaşlısına beraber çalışacağız. Bütün teşkilatlarımızı kucaklayacağız. Bu akşam mahalle toplantılarımıza ‘vira bismillah’ diyerek başlayacağız. Bütün teşkilatlarımızı ziyaret etmeden o mahalleden çıkmayacağız. Mahalle teşkilatlarımızı ziyaret etmeden protokol ziyaretlerine geçmeyeceğiz.” Kaya’nın ardından konuşan görevi devreden Başkan İrfan Ayar, “Gebze’mize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da hizmete devam edilecektir. Recep Kaya’ya yeni görevinde başarılar diliyorum. AK Parti teşkilatında makam geçici dava kalıcıdır” dedi.

BÜYÜKGÖZ: “TEŞKİLATIN NEFERİYİZ”

Törende son olarak Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz konuştu. Büyükgöz, “Hepimiz teşkilatın neferiyiz. Makamlardan güç alan değil katkı sağlamaya çalışan bir ekibiz. Bizim için esas olan davada sürekliliği sağlamak, biz öfkelenemeyiz, kızamayız, küsemeyiz, başkasını hakir göremeyiz bundan sonra sen, ben, o yok biz, bizim kardeşlerimiz var. Bundan sonra çalmadık kapı bırakmadan çalışmaya devam edeceğiz. Geçmiş süreçte de İrfan Bey ve yönetimin emeklerine şükranlarımızı sunuyoruz. Burada bir neferiz bu teşkilatın neferiyiz bu asla değişmeyecek verilen vazifeyi yerine getirmek için çaba göstereceğiz” açıklamasında bulunarak Başkan Kaya’yı yeni görevinde kutladı.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Görev devir teslimi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!