GTO’dan “dijtal dönüşüm programı”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Teknolojinin tüm boyutlarıyla her alana hakim olduğu günümüzde Gebze Ticaret Odası; firmaların gelişen ve değişen koşullara uyum sağlamaları, dijitalizm kavramı ile tanışmaları, iş yapış şekillerini Endüstri 4.0 sürecine entegre bir şekilde güncelleyebilmeleri ve dönüşüm süreçlerini tamamlayabilmeleri adına yepyeni bir projeye daha imza atıyor.

Gebze Ticaret Odası tarafından geliştirilen, Hamle Bilişim Eğt. Dan. Belg. San. Tic. A.Ş. ortaklığında gerçekleşecek olan “Dijital Dönüşüm Programı”nda; proje direktörü, dijital dönüşüm hızlandırıcıları ve akademisyenden oluşan ekip ile firmalar kendi tesislerinde teorik ve uygulamalı olarak dijital dönüşüm oryantasyon eğitimleri alacak, firmada dijital olgunluk seviyesi saha çalışmasının yapılması sağlanacak ve işletmeler dijital teknolojilerin endüstriyel uygulamalarına dair bilgilenecek. Aynı zamanda proje kapsamında firmaların dijital dönüşüm ve Endüstri 4.0 sürecindeki ihtiyaçlarının tespit edilmesinin sağlanacak, konu ile ilgili olarak stratejik yol haritası oluşturulması ve dijitalleşme sürecinde çözüm ihtiyaçlarının karşılanması, teknoloji üreten firmalarla eşleştirilmesi gibi konularda destek olunacak. Gerçekleştirilen çalışma ile ilgili olarak Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler; “Dijital altyapıların günümüzdeki ve olası gelecek krizlerin etkilerini azaltacak şekilde güçlendirilmesinin büyük önem taşıdığı düşüncesiyle, bilgi ve iletişim teknolojilerinin internet yoluyla oluşturduğu, fiziki sınırların olmadığı, yeni ekonomik ve ticari hayata üyelerimizi hazırlamak için projemizi gerçekleştiriyoruz. Üyelerimizi iş modellerimizin değiştiği bu sürece  adapte edecek Dijital Dönüşüm Programı’nın iş dünyamıza hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

Gebze Ticaret Odası üyelerinin faydalanacağı uygulamada yer alacak firmanın minimum bir sene önce kurulmuş olması ve beşten fazla istihdama sahip olması yeterli. Akademisyen ve kurul temsilcilerinden oluşacak proje danışma kurulları ile, işletmeler için oluşturulan yol haritalarına görüş verilmesi ve ilerleyen aşamalarda da işletmelere katkı sunulması hedefleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
GTO’dan “dijtal dönüşüm programı”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!