GTO’dan mobil aşevi (video haber)

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

 

Gebze Ticaret Odası tarafından deprem, sel, yangın ve doğal afetlerde Türkiye’nin her noktasına ulaşarak ihtiyaç sahibi vatandaşlara sıcak bir yemek sağlayacak olan Mobil Aşevi ilk durağı Dilovası Devlet hastanesi oldu. Mobil aşevinde sağlık personeline moral amaçlı yemek ikramında bulunuldu. Konu hakkında bilgilendirmede bulunan Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, ” Yönetim kurulu üyeleriyle oturup mobil bir restoran yapmaya karar verdik. Ortaya böyle bir proje çıktı. İlk olarak Dilovası Devlet Hastanesi’nde denemek istedik. Sağlık çalışanlarının da çok emeği var bu süreçte. Onlar görünmeyen kahramanlar. Sağlık çalışanlarımıza da ayrıca bir moral olsun istedik. Biz daha önce deprem bölgelerine gittiğimizde dedik ne yapsak makbul olan sıcak bir çorba yardımıdır. O şekilde yola çıktık  mobil aşevine. Odamıza ve bölgemize kazandırdık…. Rabbim öyle bir daha günler göstermesin Ama burada deneme yapıyoruz. Şu anda Dilovası devlet hastanesi önündeyiz. Burada çalışanlara yatan hastalarımıza hasta yakınlarımıza ikramda bulunuyoruz.”” dedi. Aracın teknik özelliğiyle ilgili olaka ta başkan Çiler  “Acil durumlarda içinde jeneratörümüz var. Güneş enerjisi var. İnternet bağlantısı var. Kendine birkaç gün yetebilen bir restoranımız var. Yürüyen restoranımız  hayırlı uğurlu olsun. Bu farkındalık projesi. Mobil aşevi. ” bilgisini verdi.

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ve Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’de mobil aşevinde sağlık çalışanlarına ve hasta yakınlarına elleriyle yemek servisi yaptılar.

HABER: Ümit ÜLKER

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
GTO’dan mobil aşevi (video haber)

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!