Tahir Büyükakın

GTÜ’de  Vakıf Toplantısı…

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Gebze Teknik Eğitim ve Araştırma Vakfı 9. Mütevelli Heyeti Toplantısı GTÜ kampüsünde gerçekleştirildi.

Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) Fatih Salonunda hafta sonu düzenlenen Gebze Teknik Eğitim ve Araştırma Vakfı 9. Mütevelli Heyeti Toplantısına, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Kocaeli Milletvekilleri Fikri Işık ve Cemil Yaman, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan, Aselsan Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü ve Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, vakıf mütevelli heyeti üyeleri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından toplantı açılışını GTÜ Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan üniversitenin yürüttüğü çalışmalar, yaptığı iş birliktelikleri, akademisyen ve öğrencilerin başarılarını konu alan bir sunum ile yaptı.

GTÜ Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan’ın ardından Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün vakıf faaliyetleri hakkında bilgiler aktardı. Divan üyeleri belirlenerek, görev süresi dolan yönetim, yönetim kurulu üyeleri ile denetim kurulu üyelerinin seçimi gerçekleştirildi. Oylamalar sonucunda vakıf başkanı, yönetim kurulu üyeleri ve denetim kurulunun devam etmesi kararlaştırıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
GTÜ’de  Vakıf Toplantısı…

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!