GTÜ’den COVID-19 Sempozyumu

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

GTÜ tarafından düzenlenen ‘Covid-19 ve Ötesi’ başlıklı video konferans sempozyumunda bilim insanları, dünyayı etkisi altına alan salgını ve sonrasında ortaya çıkacak muhtemel gelişmeleri tartışacak.

Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) Tekoloji Transfer Ofisi ve GTÜ Biyoteknoloji Enstitüsü tarafından 22 Nisan 2020 Çarsamba günü 14:30’da COVID-19 sempozyumu düzenlenecek. Zoom video konferans toplantısı Prof. Dr. Gülfer Okumuş tarafından hastalıkla ilgili kısa bilgiler ve sahadaki ihtiyaçlar konusunda bilgi aktarımı ile başlayacak. Ardından Abdi İbrahim AbdiBIO Biyoteknoloji Müdürü Ramazan Karaduman, SARA-CoV2’ye karsı ilaç ve aşı geliştirme çalışmaları değerlendirilecek. Son olarak Prof. Dr. Fikret Adaman COVID-19 salgını sonrası ekonominin gidişatı, de-growth ve sürdürülebilirlik kavramları tartışılacak. Bölgemizdeki sanayiciler, kurumlar ve ilgilenenlerin faydalanması beklenen zoom toplantı için https://us04web.zoom.us/j/7786940321 linki kullanılabilir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
GTÜ’den COVID-19 Sempozyumu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!