ÇAK-TİM’den öğretmenlere afet farkındalık eğitimi

ÇAK-TİM’den öğretmenlere afet farkındalık eğitimi

GÜNDEM 6.03.2025 18:24:00 0
ÇAK-TİM’den öğretmenlere afet farkındalık eğitimi

Çayırova Belediyesi ve Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile ilçedeki okullarda afet farkındalık eğitimi veren Çayırova Belediyesi Arama Kurtarma Timi (ÇAK-TİM), bu kez ilçedeki öğretmenlere eğitim verdi.

 

Yaklaşık 4 yıl önce kurulan ve asrın felaketi olan 6 Şubat depremlerinde de görev yapan Çayırova Belediyesi Arama Kurtarma Timi (ÇAK-TİM), o günden bu yana ilçenin tüm kesimlerini afetlere karşı bilinçlendirmek için çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor. Bu doğrultuda yaklaşık bir aydır Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde, Çayırova’daki okullarda ‘Afet Farkındalık Eğitimi’ veren ÇAK-TİM, son olarak ilçedeki ortaokullarda görev yapan öğretmenlere eğitim verdi. ÇAK-TİM Lideri Hüseyin Narman tarafından verilen eğitimlerde, öğretmenlere afetlere karşı hazırlık sürecine ilişkin bilgi verdi.

 

AFETLERE KARŞI BİLİNÇLİ NESİL

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen ‘Afet Farkındalık Eğitimi’ne Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Demir de katılım sağlarken, Çayırova’da görev yapan öğretmenler programa büyük bir ilgi gösterdi. Eğitimde konuşan ÇAK-TİM Lideri Narman, öğretmenlerin çocuklar için ne kadar büyük bir rol model olduğundan söz etti ve afetlere karşı bilinçli, hazırlıklı ve güçlü bireyler yetiştirmek için öğretmenlerin çok önemli bir görevi olduğunun altını çizdi. Çayırova Belediyesi’nden eğitime ilişkin yapılan duyuruda, “Afetler, hazırlıklı olmayı gerektiren zor zamanlardır. Bu bilinçle, ÇAK-TİM ekibimiz, ilçemizdeki ortaokul öğretmenlerine afet farkındalık eğitimi verdi” denildi. 

Haber Editörü

admin admin

admin@bolgehaber.com.tr

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günümüz Kutlu Olsun

15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günümüz Kutlu Olsun

15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günümüz Kutlu Olsun

15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günümüz Kutlu Olsun

15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günümüz Kutlu Olsun

15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günümüz Kutlu Olsun

15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günümüz Kutlu Olsun

Beş Başkan Barış Mahallesi Esnafıyla Buluştu

Büyükşehir, ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında

Darıca’da 15 Temmuz ruhu bir kez daha canlanacak

Çayırova’ya kompost üretim tesisi geliyor

Esnafa ve vatandaşlara binlerce bayrak dağıtıldı

Kocaeli’de üst geçitler al bayrağın renkleriyle ışıldadı

Büyükgöz Talimat Verdi Alaettin Kurt Stadyumu’nda Çalışmalar Başladı

OYAK Çimento, Capital 500 ve ISO 500’de Sektör Liderliğini Sürdürüyor

KSO Başkanı Zeytinoğlu sanayi üretim endeksini değerlendirdi

Diliskelesi Şehitlik Anıtı açıldı

Başkanlar Cuma Namazı Sonrası Vatandaşa Aşure Dağıttı

E-Okul uygulaması yaygınlaşıyor

Genel Sekreter Baraçlı’dan yerinde inceleme

Çayırova Belediyesi Basketbol heyetinden Türkoğlu’na ziyaret

Kocaeli’nin yerel kültür yol haritası hazırlandı

TOKİ’den Kocaeli’ye dev proje

Çayırovalılar, lavanta hasadında bir araya geldi

Muharrem Orucunu birlikte açtılar

Bir Görevden Ayrılma Hikâyesi

Sahipsiz Kent Çayırova

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım' dan açıklama

Yeliz Güllü’ den Muhteşem Dans Gösterisi

Rüya gibi bir gece

Yükleniyor