Geleneksel olarak düzenlenen 82. İl Marka Şehir “Ge82e Vefa ve Başarı Ödülleri” 13. Final Gecesi, 17 Haziran Salı akşamı Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde yoğun katılımla gerçekleştirildi. Geceye; sanat, spor, iş dünyası ve sivil toplum kuruluşlarından birçok önemli isim katıldı.
Türk müziğinin usta ismi Ahmet Selçuk İlkan, ünlü astrolog Hilal Saraç, eski futbolcu ve teknik direktör yeni Spor Yorumcusu Güvenç Kurtar gibi isimlerin onurlandırdığı gecede, Türkiye Tekerlekli Sandalye Dans Milli Takımı sporcusu Yeliz Güllü ile dünyaca ünlü illüzyonist Aref Ghafouri sahne performanslarıyla geceye renk kattı.
Saat 19.30’da kırmızı halı yürüyüşüyle başlayan organizasyonda, anı fotoğrafı çekimi ve fuaye gezisi sonrası GoldStarEvent organizasyonuyla hazırlanan Türk mutfağı lezzetleri ve Komagene’ nin etsiz çiğ köftesi eşliğinde kokteyl düzenlendi. Resmi ödül töreni saat 20.10’da saygı duruşu, İstiklal Marşı ve vefa gösterilen isimler için Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.
Kuran' ı Kerim Tiilavetinin hemen ardından Jüri Heyetinin seçtiği başarılı isimler ve kurumlar sahneye çıkarak protokol üyeleri ve ünlü isimler tarafından ödüllerini aldılar. Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Zeki Şahin' inde Jüri Heyetinde olduğu programda Genel Yayın Yönetmenimiz de ödüllendirildi.