Tahir Büyükakın

Hüzünlü Meclis

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Çayırova Belediye Meclisi’nde Suriye’nin İdlib bölgesinde terör saldırısına uğrayan Mehmetçik’i andı

Çayırova Belediyesi Meclis Üyeleri Mart Oturumunu gerçekleştirmek üzere bir araya geldi. İdlib’ten gelen şehit haberleri nedeniyle saygı duruşu ve dualarla başlayan oturumda siyasi partilerin grup sözcüleri ve belediye başkanı Çiftçi Mehmetçik üzerine mesajlar içeren açıklamalar yaptı.

 

Çayırova Belediye Meclisi mart Ayı Oturumu  ilçe belediye başkanı Bünyamin Çiftçi’nin başkanlığında gerçekleşti. İdlib’teki şehitlerimiz için saygı duruşu, İstiklal Marşı’nın okunması yanısıra Fatiha Duası’nın da okunmasıyla başlayan meclis oturumunda  başkan Çiftçi açılış konuşmasında Mehmetçik’e yapılan saldırıdan  duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

KOÇ: “ÇAYIROVALI GAZİYİ ZİYARET ETTİK”

CHP Meclis Üye Grup Sözcüsü Halis Koç ta yaptığı konuşmada şehitlerimize yönelik saldırıdan duyduğu üzüntüyü dile getirdi.  Koç, geçtiğimiz hafta Suriye’deki rejim güçleri saldırısında yaralanarak tedavi altına alınan ve Çayırova’daki ailesinin yanına gelen gazimizi de evinde ziyaret ettiklerini dile getirdi.  Toplantıda konuşulan diğer ayrıntıları  ve fotoğrafları yarınki sayımızda ve www.bolgehaber.com.tr adresinden okuyabilirsiniz

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Hüzünlü Meclis

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!