Tahir Büyükakın

Huzurevi sakinlerine konser güzelliği

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Gebze Kaymakamlığı Vefa Sosyal Destek Merkezi tarafından Gebze Huzurevi’nde düzenlenen etkinlik, huzurevinde kalan yaşlıları mutlu etti.

Koronavirüs nedeniyle 16 Mart tarihinden itibaren dışarı çıkamayan yaşlılar, Gebze protokol üyelerinin de katılımıyla gerçekleştirilen konser etkinliğinde doyasıya eğlendiler ve çok güzel bir gün yaşadılar.

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze belediye başkanı Zinnur Büyükgöz’ün yanı sıra emniyet müdürü, jandarma komutanı, sağlık müdürünün de katılımıyla gerçekleşen etkinlik, huzurevinin bahçesinde yapıldı.

Sosyal mesafe korunarak ve tüm önlemler alınarak düzenlenen etkinliği huzurevi sakinleri ise pencerelerden ellerinde bayraklarla izlediler.

KAYMAKAM GÜLER : “SİZE HİZMET ETMEK BOYNUMUZUN BORCU”

Etkinlikte bir konuşma yapan Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, “Mesafeler uzak ama gönüller beraber. Sizi seviyoruz, siz bizim başımızın tacısınız. Sizler bize emanetsiniz. Bugün sizinle beraber olmak için geldik.

Size hizmet etmek bizim boynumuzun borcu. Burada belediye başkanımız var. Sizler 16 Mart’tan beri çıkamıyorsunuz. Bildiğiniz gibi çok kötü ve çabuk bulaşan bir hastalıkla mücadele ediyoruz. Bu savaşı kazanacağız. Güzel günler gelecek inanıyoruz. Allaha emanet olun. Bayramda yine sizinle selamlaşırız. Bugün size güzel bir sürpriz hazırladık” diye konuştu.

Kaymakam Güler’in konuşmasının ardından Gebzeli müzik grubu Liman sahne aldı ve birbirinden güzel şarkılar seslendirdiler.

Ellerinde bayraklarla şarkılara pencereden eşlik eden yaşlılar, doyasıya eğlendiler ve unutamayacakları bir gün yaşadılar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Huzurevi sakinlerine konser güzelliği

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!