Tahir Büyükakın

Karaca’dan aşı önerisi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Yılmaz Karaca, “Sağlık çalışanları gibi toplumla her zaman iç içe olan gazetecilerin
korunması ve salgının önlenmesi için aşı yaptırmaları öncelik olmalıdır.” dedi. TGF Genel başkanı Karaca, gazetecilere neden öncelikli olarak aşı yapılması ile ilgili açıklamasında şu görüşlere yer vermiştir. “Karantina tedbirleri sırasında uygulanan kısıtlamalarla birlikte, halkın hayati önem taşıyan böyle bir dönemde bilgiye erişimini sağlaması için gece gündüz demeden sağlıklı sağlıksız ortamlarda zor şartlar altında çalışan, bu uğurda kendi canını riske atan, kamu yararı için her zaman halkla, bürokrasiyle ve siyasilerle sürekli yüz yüze olmaları, meslektaşlarımızın da sağlıklı bir ortamda görev yapmaları ve sağlık çalışanlarından hemen sonra aşılanmalarını gerektirmektedir. Her an her yerde olmaları kaçınılmaz olan gazeteci meslektaşlarımızın yapılacak aşı sonrası virüs ile ilişiği kesilerek sağlıklı ortamlarda görev yapması bir an evvel sağlanmalıdır. Şu ana kadar 12 gazeteci arkadaşımızın salgın sebebiyle vefat etmesi de göz önünde bulundurularak ülkemize gelecek ilk 20 milyon aşı içerisinde Sağlık Bakanlığımızın onayı ile birlikte gazeteci meslektaşlarımızın ve gazete basım, dağıtımını sağlayan matbaa personellerinin aşılanmasının sağlanması bu yönde hayati önem arz etmektedir. Devletimizin ve bakanlığımızın bu konuda hassasiyet göstereceğine ve gereğini yapacağına inancımız tamdır.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Karaca’dan aşı önerisi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!