Tahir Büyükakın

Kocaeli’de mesai saatleri değişti.

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Normalleşme sürecinin  başlamasıyla birlikte Kocaeli’nde resmi kurum ve kuruluşlarda çalışma saatleri yeniden düzenlendi. Kocaeli Valiliği bu konuyla ilgili olarak yaptığı düzenlemeyle ilgili Basın Bürosu aracılığıyla bir bilgilendirme mesajı paylaştı. İşte, yeni kontrollü normalleşme sürecinde Kocaeli’ndeki resmi kurum ve kuruluşlardaki çalışma saatleri:

MESAİ SAATLERİ HAKKINDA BASIN DUYURUSU

 

Koronovirüs ile mücalede alınan yeni tedbirler kapsamında; İlimizdeki kamu kurum ve kuruluşları ile yerel yönetimlerin mevzuatlarında belirtilen çalışma saatleri saklı kalmak kaydıyla, (7/24 çalışma saati uygulaması ile zorunlu hizmetleri yürüten, vardiya usulü ile çalışan kurum ve kuruluşlar ile Emniyet, Jandarma, Sağlık, 112 Acil Çağrı Merkezi, AFAD, Zabıta  hariç) tüm kurum ve kuruluşların mesai saatlerinin 02.03.2021 tarihinden itibaren ikinci bir emre kadar 08.30-13.00 /13.30-17.00 saatleri olarak uygulanması Valiliğimizce uygun görülmüştür.

Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kocaeli’de mesai saatleri değişti.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!