“İmam Hatip Dediğin böyle olur”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Çayırova Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü’nde imam hatip olarak görev yapan Ömer Pehlivan isimli genç “müslüman Çayırova Kur’an Öğreniyor” isimli proje ile ilçede  Kur’an-ı Kerim okumasını öğretme çalışması başlattı. Pehlivan’ın bu durumu ilçede saygıyla karşılanıyor.  Pekçok kişi sosyal medyada bu durumu ileterek yayarak bu .

projeye destek verdi

“DİN HİZMETLERİ CAMİ EKSENLİ OLMAKTAN ÇIKIYOR”

İmam hatip Ömer Pehlivan mesai saati bittikten sonra vatandaşların işyeri ve evlerine giderek onların Kuranı Kerim öğrenmelerini, okumalarını sağlıyor. İmam Hatip Pehlivan bu sayede dini hizmetleri cami eksenli olmaktan ve sadece cenaze olduğunda başvurulacak biri olmaktan çıkartıp ev, esnaf, yaşlı ve çocukları ziyaret eden Ömer Pehlivan hoca örnek bir insan ve hoca profili ortaya koyuyor. Genç imam Pehlivan’ın  hiçbir maddi kaygı gözetmeden Çayırovalıları Kur’an-ı Kerim öğreten bu davranışı ise ilçede büyük bir hayranlık bırakmış durumda….

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
“İmam Hatip Dediğin böyle olur”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!