Oda tartışması

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

 

CHP’li Koç, İzmit’li AK Parti ve MHP’lilere seslendi. “Onlar gelsin bir de Çayırova’yı görsün”   

Önceki gün yaşanan İzmit Belediyesi Meclis Toplantısında ki İttifak Meclis üyelerinin Belediyedeki toplantı salonlarını beğenmemeleri ve meclis salonunu terk etmeleri üzerine siyasi kulislerdeki tartışmalara Çayırova Belediyesi Meclis üyeleri de eklendi. Çayırova Belediyesi’nin CHP’li meclis üyeleri bugün Mart ayı Meclis oturumu öncesinde kendilerine ayrılan Çayırova Belediyesi muhalefet üyelerinin odasında bir araya gelerek  çalıştıkları yeri kamuoyuna gösterdi.   CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek,  Çayırova Meclis Üyelerinin çalışma odalarındaki eksikliklerin giderilmesini talep etti.

KOÇ: “İZMİT’TEKİLER ÇAYIROVA’YI  GÖRSÜN”

Grup sözcüsü Halis Koç ise Meclis’te  yaptığı konuşmada , Bizleri bu mevkiye halk seçmiştir ve halka hizmet için buradayız ve meclisteki gündemlerin çoğunu oy birliği ile gündeme getirdik. Bizler bu odadaki vahim durumu söz konusu hale getirmemiştik ve  Dün yaşanan Cumhur İttifakı üyelerinin meclisi terk etmeleri, grup toplantı odalarını beğenmemeleri bizlerinde tepkisini çekmiştir. Bizler de mi Meclisi terk ederek tepki göstermeliyiz ? Tabi ki de hayır. Bizleri buraya halk seçmiştir ve bizler meclisi terk etmiyor halkımızın hizmetine devam ediyoruz” diye konuştu

BÜNYAMİN ÇİFTÇİ  DURUMA EL KOYDU

Koç’un çalışma alanlarının düzeltilmesi konusundaki talebi Çayırova Belediye  Başkanı Bünyamin Çiftçi tarafından dikkatle dinlendi ve başkan yardımcısı  Sadettin Arıkboğa’ya talimat vererek  şartların iyileştirilmesi talimatını verdi.

FOTO 1-2 ( 1 NOLU FOTO BÜYÜK 2 NOLU FOTOYU 1 NOLU FOTONUN İÇİNE YERLEŞTİR)

CHP’li Meclis Üyeleri İzmit’teki  oda tartışmalarına  Çayırova’dan cevap verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Oda tartışması

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!