Öncü önceki yönetimleri işaret etti

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Çayırova Kızılay şube başkanı Dr. Ali Öncü  Çayırova Kızılay şubesinde önemli açıklamalarda bulundu.
Çayırova Kızılay şube başkanı Dr. Ali Öncü ve yönetim kurulu üyeleri basın toplantısı düzenleyerek Çayırova’da yapılacağı bilinen Kızılay Kan Bankasının Genel merkez tarafından iptal edildiği, buraya bir yatırım yapılmasının söz konusu olmadığı açıklamasında bulundu. Basın toplantısında Öncü’nün yanında başkan yardımcısı Baran Aydın da hazır bulundu.

“ÖNCEKİ DÖNEMLERİN İMZALADIĞI PROJE”

Geçtiğimiz yıllarda Çayırova Kızılay’ın Çayırova Belediyesi ve Gebze Tİcaret Odası’nın işbirliği ile ilçeye yaptırılması düşünülen Kan Bağış Bankası  ve bu konuda imzalan protokoller  ile ilgili olarak kamuoyunda son zamanlarda ortaya çıkan “projenin iptaliyle ilgili olarak” Çayırova Kızılay Başkanı Ali Öncü bir basın toplantısı düzenledi. Öncü, projenin ” Kızılay Genel Merkezi tarafından iptal edildiğini” ifade etti.  Bu söz üzerine bir gazetecinin  “İlk önce Çayırova’ya Kan Merkezi sonrasında da iptal edildi deniliyor. Peki bu durumda Çayırovalılar aldatılmadı mı?” bir başka gazeteci ise “sayın Öncü sizin iptal  edildi dediğiniz projeye daha  önceden Gebze Ticaret Odası, Çayırova Belediyesi ve Çayırova Kızılay başkanları imza atmış oluyor. Bu duruma ne diyorsunuz?” sorusu üzerine Öncü, “bu protokol benden önceki yönetimler ve onların döneminde imzalanmıştır. Dolayısıyla bizi bağlamaz. Kızılay Genel Merkezi ‘bu projenin gerçekleşmesi çok büyük maliyetli. Bu proje ile siyasi düşünceleri olan birileri alet etmek istiyor” diye yanıt verdi. Öncü, projenin “önceki yönetimlerin şov amacıyla tasarladığı” proje olarak benzetmesinde bulundu.

ÖNCÜ: “1,5 YILDIR HİZMET EDİYORUM”
Öncü, yaptığı açıklamada 1,5 yıldır görevde olduklarını bu süreç zarfında Çayırova’ya ve bölge halkına hizmet verdiklerini en güvenilir STK oldukları açıklamasında bulundu. Öncü, Cumhurbaşkanımızın Kızılay olduğu yerde en merkezi yerde olmalıdır, halkın kolaylıkla ulaşabileceği alanlarda olmalıdır açıklamasından sonra, biz yerimizi Çayırova halkının en rahat ve kolay bir şekilde ulaşacağı bu yere taşıdık. Yerimizin kirasını Çayırova belediyesi karşılamaktadır. Bu süreçte belediye ile güzel işbirliğimiz oldu. Çayırovanın potansiyeli yüksek bir yer olmasından ötürü biz yeni bir proje hazırladık ve belediye ile işbirliği içerisinde Çayırova’da ‘‘Kızılay Butik’’ hizmeti yapacağını müjdeledi. Pandemi döneminde Çayrova’da 1381 koli erzak, 1148 konserve, 3448 temizlik paketi ve 400 aileye nakdi yardımda bulunduklarını aktardı.

“KİRAMIZI ÇAYIROVA BELEDİYESİ ÖDÜYOR”

Sözlerine Çayırova’da yapılan yardımların koordineli bir şekilde belediyenin destekleriyle devam ettiğini söyleyerek devam eden Öncü, Çayırova belediye başkanı Bünyamin Çiftçi’nin her zaman Kızılay’a büyük destekler verdiğini söyledi. Kızılay’a bu kadar önem veren bir belediye başkanının Kan bankasının yapılmamasında dahli olduğunun yazılıp çizilmesi açıkcası,b izleri üzdüğü gibi,b izleride siyasetin içine çekmeye çalışma çabalarıda hem beni hemde yönetim kurulumuzu ziyadesiyle rahatsız etmektedir. Kamuoyunun yanlış bilgilendirilmemesi adına bir kez daha söylüyorum,Çayırova belediye başkanımız sayın Bünyamin Çiftçi,genel merkezin onay vermesi halinde her zaman bu tür bir yatırımı Çayırova’ya yapacağının sözünü bizlere vermiş ve bu konuda hep yanımızda olmuştur” diye konuştu.  Dr. Öncü, Çayırova Kızılay binasının  kirasının geçmiş dönemlerde Gebze Ticaret Odası şu anda ise Çayırova Belediyesi tarafından ödendiğini ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Öncü önceki yönetimleri işaret etti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!