Tahir Büyükakın

Örnek projenin temeli Dilovası’nda atıldı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Dilovası’nda hem yaşlı bireylerin, hem de yetim ve öksüz çocukların rehabilitasyonu için kullanılacak merkezin temel atma töreni yapıldı.

Törende konuşan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Türkiye’de ilk ve örnek bir projenin temelini atıyoruz” dedi.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ile hayırsever iş insanı Ziya Eren’in girişimleriyle yapılacak olan Ahmet Eren – Huriye Eren Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi ve Çocuk Evleri Yerleşkesi’nin temel atma töreni yapıldı. Törene, AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, AK Parti İl Yöneticileri Osman Akbulut ve Halil İbrahim Arslan,

Kocaeli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kamil Tüylüoğlu, AK Parti Dilovası İlçe Başkan Vekili Fevzi Karadaş, KMC Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Eren, CHP İlçe Başkanı Gökalp Erenoğlu, DEVA İlçe Başkanı Ali Çelik, Kamu kurum müdürleri, meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda davetli katıldı.

BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRMENİN GURURUNU YAŞAYACAĞIZ

Törenin açılış konuşmasını yapan Hayırsever İşadamı KMC (Kayseri Metal Center) sahibi Ziya Eren “1987 yılında çıkmış olduğum ticaret yolunda 2004 yılında başlattığımız sosyal sorumluluk projelerimizle birçok eseri ülkemize kazandırmanın gururunu yaşıyoruz. Bu projenin hayata geçirilmesi de bizim için çok önemliydi. Kanada da gördüğümüz bu tesisin Türkiye’de olabilmesi için çalışma başlattık. Daha sonra projemizi Dilovası Belediye Başkanımız Hamza Şayir’e anlattığımızda bize büyük destek verdi. Projenin hayata geçmesi için bizden daha heyecanlıydı. Yer tespiti konusunda da çok güzel bir yeri tahsis ederek projemizi biraz daha anlamlandırdı. Yemyeşil orman içerisinde projenin hayata geçmesi ilerde burada konaklayacaklar için büyük bir nimet olacaktır. İnşallah bizde kısa sürede bu eseri hayata geçirerek ülkemizde ilk olacak olan bir projeyi daha hayata geçirmenin gururunu ve mutluluğunu yaşayacağız. İnşallah açılışını da böyle güzel bir ortamda hep birlikte gerçekleştirmiş olacağız. Bu eserlerin hayata geçmesinde en büyük destekçilerim 900 çalışma arkadaşımdır. KMC çalışanları arkadaşlarıma bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi. 

DAHA ÇOK TEMEL ATACAĞIZ

Törende konuşan Başkan Şayir, “Göreve geldiğimiz günden bu yana Allah’ın da yardımıyla çok güzel projelerimizi hayata geçirmeye devam ediyoruz. İnşallah ilerleyen süreçte de çok temel atacak ve açılış yapacağız. Bu eserlerin hayata geçmesinde milletvekillerimize, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve kurumlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Eğitimden sağlığa kadar birçok alanda çalışmalarımız devam ediyor. “Yükselen Şehir Dilovası’nı” hep birlikte inşa ediyoruz.

İLK VE ÖRNEK PROJE

Türkiye’de ilk ve örnek bir projesinin hayata geçecek bir arada olduklarını söyleyerek konuşmasına devam eden Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir; “bu tesis; yaşlı huzurevi ve yetim, öksüz çocuklarımızın rehabilitasyon merkezi olacak  bir yer.   Yerleşkemiz ormanın içerisinde, doğa ile iç içe. İnşallah çok kısa sürede bu proje bitecek, iş planlamasına baktığımızda çok hızlı ilerliyor. Burada yaşlı annelerimiz ve babalarımız için bir huzurevi olacak, yetim ve öksüz çocuklarımız için bir yerleşke olacak, bu ikisini bir araya getirdik. Bundan dolayı hayırsever işadamı Ziya Eren’e çok çok teşekkür ediyorum. Çok mutlu ve onurluyuz, böyle bir hizmet sunduğumuz için” dedi.

DİLOVASI’NA HAYIRLI OLSUN

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak yaptığı konuşmasında “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak Kocaeli’mizin her ilçesinde yatırımlarımızı yapmaya devam ediyoruz. Dilovamız’da da elimizden geldiğince halkımızın refahı için yatırımlarımıza devam ediyoruz. Bugün de hayırsever bir işadamımızın desteği ile Dilovamıza güzel bir yatırım için buradayız. Hükümetimiz, Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz ve ilçe belediyelerimiz ile hayırsever işadamlarımızın desteği ile Kocaelimize güzel yatırımlar yapmaya devam ediyoruz.  Burada temelini atacağımız yaşlı bakım ve çocuk evleri yerleşkesinin Dilovası’na hayırlı olmasını ve emeği geçenlere de teşekkür ediyorum” dedi.

13 YILDA BÜYÜK ESERLER KAZANDIRDIK

Temel atma töreninde son olarak konuşan Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ise yaptığı konuşmasında “Dilovalılar’ın yaşam standartlarını artırmak ve böyle güzel bir eseri ilçemize kazandırılması için çalışan Belediye Başkanımız Hamza Şayir’e ve destek olan hayırsever işadamımız Ziya Eren’e öncelikle teşekkürler ediyorum. AK kadrolar olarak 13 yılda Dilovası’nda çok büyük eserlere imza attık. Alt yapısı olmayan, üst yapısı olmayan, sosyal donatıları olmayan, hizmet alamayan bir Dilovası’ndan, şimdi kapalı yüzme havuzlarına varana kadar birçok eseri hayata geçirdik. Bu kentin gelişiminde kimlerin emekleri varsa hepsine teşekkür ediyorum ama biz iktidara geldiğimizde birçok eksiği olan bir ilçeydi. Hükümetimiz, Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz ve ilçe belediyemizle birlikte Dilovası’na çok güzel eserler kazandırdık. Şimdi sıra Hamza Şayir Başkanımızda ve o da ilçemize en güzel hizmetleri yapabilmek için canla başla çalışıyor. Kendisini tebrik ediyorum. Türkiye’de ilk olan ve temelini atacağımız bu güzel eseri ilçemize kazandıran KMC Grup ailesine ve çalışanlarına bir kez daha teşekkür ediyorum. İlçemize hayırlı olsun” dedi.

HEP BİRLİKTE BUTONA BASTILAR

Konuşmaların ardından dualar eşliğinde temel atma töreni gerçekleşirken törene katılan protokol üyeleri hep birlikte butona bastılar. Temel atma töreninin ardından protokol üyeleri hep birlikte inşaat alanı gezerek çalışmaları incelediler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Örnek projenin temeli Dilovası’nda atıldı!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!