Tahir Büyükakın

PTT’de maskesiz çalışılabiliyor mu?

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

PTT’nin Gebze Osman Yılmaz Mahallesi’nde bulunan dağıtım bürosunda bazı personelin maske takmadan çalışması görenleri “Pandemi sürecinin yaşandığı şu günlerde PTT’de maskesiz çalışılabiliyor mu? sorusunu akıllara getirdi. Zira bazı personellerin içerde bulunduğu anda bir an bile maskesini çıkarmadıkları, bazılarının yarım taktıkları görülürken aralarında “buranın şefi” diye adlandırdıkları ve adeta hem çalışanlarına hem de kargosunu almaya gelen müşterilerine adeta terör estiren şahsın da maske takmadığı görülüyor.

“BAZI ARKADAŞLARIMIZ COVİDLİ ÇIKTI”

Bölge Haber Gazetesi’ne ulaşan “kargolarımız zamanında adresine teslim edilmiyor” ihbarı üzerine ilgili yerde araştırma yapan gazetemiz ekibi , dağıtılmayı bekleyen yığın yığın kolilerin olduğunu görürken bunun sebebinin de “bazı çalışanların koronavirüse yakalanması bu yüzden de dağıtımın geciktiği” cevabını aldı.  Ancak buna rağmen bazı çalışanların maske takmamakta ısrar ettiği görülüyor. İşte Bölge Haber’e ulaşan burasıyla ilgili fotoğraflar:

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
PTT’de maskesiz çalışılabiliyor mu?

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!