Sahte savcı ve polisler yakalandı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

 

Kocaeli’nde toplam 3 kişi sevk edildikleri adli merciler tarafından tutuklandı

Karamürsel ve Körfez ilçelerinde kendilerini polis ve savcı olarak tanıtarak dolandırıcılık yapan 2 kişi polis tarafından yakalandı. Alınan bilgilere göre Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Büro Müdürlüğü ekipleri Karamürsel ve Körfez ilçelerinde meydana gelen dolandırıcılık yapıldığına dair alınan şikayetler üzerine inceleme başlattı. Kendilerini polis ve savcı olarak tanıtarak dolandırıcılık gerçekleştiren 2 kişi kısa sürede yakalandı. Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Müdürlüğü ekiplerince Kartepe’de yakalanan şüphelilerden İ.S’nin 6, M.A’nın ise 9 suç kaydı olduğu belirlendi. Emniyet Müdürlüğü’nde işlemleri tamamlanan 2 şüpheli sevk edildikleri adli merciler tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İKİNCİ VAKA GÖLCÜK’TE

Gölcük’te meydana gelen sahte polis savcıların karıştığı  dolandırıcılık olayının faili İstanbul’da yakalandı.  İddialara göre Gölcük’de kendisini polis- savcı olarak tanıtmak suretiyle telefonla aradıkları kişilerin sözde terör örgütleriyle ilişkisi olduğu ve kimlik bilgilerinin kullanıldığını bu yüzden kendi verdikleri hesaba para yatırmalarını sağlamak suretiyle dolandırıcılık yapılması olayıyla ilgili olarak Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Söz konusu dolandırıcılık olayıyla ilgili M.M.Y isimli şüpheliyi polis İstanbul’da yakaladı. Emniyet’teki işlemleri tamamlanan şüpheli sevk edildiği adli merciler tarafından tutuklandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sahte savcı ve polisler yakalandı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!